Filter

XXL (62 - 63 cm)

Er zijn 22 producten.

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)

Hoeden van maat XXL moeilijk te vinden? Wij hebben ze!

Zoekt u een mooie zomer hoed in maat 62 of weet u niet goed waar u hoeden voor grote hoofden vindt? Ontdek dan onze vele hoeden vanaf maat 62 tot hoeden van maat 63. Deze twee zijn de hoed maten voor XXL. Hoeden voor een groot hoofd zijn voor ons niet anders dan andere hoeden. Wij passen dezelfde kwaliteitsnormen toe voor grote én kleine hoeden. Wij hebben hoofddeksels zowel voor de dames als voor de heren, ook in XXL. Het grote voordeel dat u bij Hatland heeft, is dat wij onze hoofddeksels zelf uitproberen. Ook onze XXL hoeden worden gedragen door onze eigen medewerkers. Daardoor krijgen onze designers voortdurend opmerkingen ter verbetering van onze hoeden. Door de jaren heen hebben wij enorm gewerkt aan kwaliteit, design en service.

Wij nemen hoeden voor grote hoofden automatisch mee in ons gamma

Een heren hoed maat 62 is voor ons een gewone maat. Dames en heren hoeden in een maat van 62 hebben wij in talloze modellen, zowel voor de zomer/lente als voor de winter/herfst. Van bij het ontwerp gaan onze designers meteen rekening houden met een uitvoering in een grotere maat. Hierdoor kunnen wij een zeer groot assortiment aan grote hoeden aanbieden. Zoekt u eens op 'hoed maat 62' of 'hoed maat 63' en u kunt eenvoudig filteren op kleuren, materialen en eigenschappen bijvoorbeeld. Van wit tot zwart, van rood tot geel of blauw, u vindt uw dames- of heren hoeden maat 62 of hoeden maat 63 zonder zorgen bij ons. Het gebeurt bij ons zelden dat u bijvoorbeeld voor uw buitenactiviteit een hoed zoekt, maar dat u ze niet vindt in grotere maten. Of u heeft een stijlvolle hoed gevonden? Dan zou het jammer zijn dat wij juist die hoed niet hebben in uw maat. Het kan wel zijn dat de maten voor dameshoeden licht verschillen in de maten van herenhoeden.

U meet, wij adviseren u

Als u de maat van uw hoofd weet maar u twijfelt nog, dan kunnen wij u uitgebreid uitleggen hoe het meten precies moet gebeuren. Eventueel raden wij u aan om een maatverkleiner te gebruiken. Dit zijn handige tools om uw hoed volledig op uw maat aan te passen. Hiermee zit uw hoed altijd perfect! Ga ook eens kijken naar het onderhoud van uw hoed: hoe u hem het beste bewaart en hoe u hem het beste schoonmaakt. Door de juiste behandeling verhoogt u het aantal jaren dat u plezier heeft van uw hoed aanzienlijk.

Uw hoed in maat XXL, een buitenbeentje

In onze webwinkel hebben wij een aantal S, M, L en XL hoeden die wij als one-size produceren en aanbieden. Als u echter een hoed van meer dan 61 cm wenst, komt u bij de XXL hoeden terecht. Deze is in ons aanbod een extra categorie. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe modellen en nieuwe stoffen en gaan altijd zo veel mogelijk exemplaren van onze hoofddeksels ook in XXL maken.

Bestel uw hoed voor grote hoofden via onze webwinkel

Kies uit ons gamma die hoed die bij uw stijl en outfit past. Dan zoekt u de afmetingen en u krijgt onmiddellijk de juiste maat. Bestellen doet u via internet en u betaalt met de betalingsmethode naar keuze. Als u de hoed in Nederland wilt geleverd hebben, is de levering gratis. U krijgt ook de nodige garanties qua kwaliteit en service. U vindt ons op social media en wij zijn ter beschikking via telefoon of u stuurt ons eenvoudig een mail. Of stel uw vraag via ons contactformulier. Uw hoed is onze zorg, vraag ons wat u wilt weten en wij staan u bij met raad en daad!