Filter

Nylon hoeden

Kiezen voor een nylon hoed is kiezen voor sterkte en kwaliteit

Nylon is een synthetisch polymeer, wat een zeer stevig materiaal is. Nylon bestaat al van in 1935 en is even later, in 1938, op de markt gebracht. Nylon wordt onder meer in textieltoepassingen gebruikt. Het werd oorspronkelijk vooral ingezet om zijde te vervangen. Als u weet dat nylon bijvoorbeeld gebruikt wordt voor klimtouwen en vislijnen, dan is het duidelijk dat nylon zeer sterk is. Bij Hatland kiezen wij voor de hoogste kwaliteit voor het ontwerpen van onze nylon hoeden.

Sterk, licht en makkelijk te bewerken

Nylon is een echt lichtgewicht. Een hoed in nylon is daardoor zeer aangenaam om te dragen. Nylon hoeden zijn dan ook één van onze vele populaire outdoor hoeden. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal van onze vissershoeden in nylon. Doordat nylon makkelijk te bewerken is, hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Zo kiest u precies die hoed die bij uw outfit past.

Een nylon hoed voor elk seizoen

Nylon heeft de bijzondere eigenschap van zowel voor de zomer en lente als voor de winter en herfst geschikt te zijn. U kunt bij wijze van spreken met één enkele hoed in nylon op elk moment van het jaar genieten van de natuur.

Een kleur voor elke seizoen

Onze nylon hoeden zijn zo populair, het hele jaar door, dat wij een hele waaier van kleuren aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor de winter een zwarte of grijze hoed en voor de zomer een rode, blauwe of fel groene hoed. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Wij bieden onze nylon hoeden aan zeer democratische prijzen aan.

Uw nylon hoed via internet bij Hatland bestellen

Als u nog zou twijfelen welke hoed in nylon het beste bij u past, vraag dan gerust ons advies. Wij staan voor u klaar via mail of telefoon. Of gebruik het invulformulier om uw vragen te stellen. Bestel uw hoed nog voor 15:00u, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Na het doorsturen van uw bestelling is het nog eventjes wachten en u kunt volop van uw hoed in nylon genieten!