Filter

Zwart

Er zijn 58 producten.

Item 1-50 van 58 in totaal item(s)

Een zwarte hoed, klassiek en hip tegelijkertijd

Sinds eeuwen zijn de meeste hoeden zwart. Bij klassieke traditionele kleding past een hoed in zwart dan ook perfect. Denk maar aan een klassiek kostuum voor de heren. Of een dame met een mantelpakje zal ook graag een zwart hoedje voor dames dragen. Een zwart hoedje voor dames wordt nu ook nog vaak gekozen in de winter of bijvoorbeeld in rouwperiodes. Gecombineerd met zwarte handschoenen geeft dit een klassieke uitstraling. En er was een tijd dat zelfs trouwkledij in zwart was. Daar hoorde natuurlijk een hoed voor dames in zwarte uitvoering bij. Tegenwoordig worden zwarte hoeden ook door hippe en jonge mensen gekozen. Een zwarte Trilby ziet u bijvoorbeeld vaak bij artiesten. Een flap hoed voor dames in zwarte kleur is zeer trendy in hogere milieus.

Gekende modellen, zwarte uitvoering

Met een zwart hoedje mag u gerust eens experimenteren. Waar bijvoorbeeld een Panama hoed het meest bekend is in de witte uitvoering, wordt een zwarte hoed in deze uitvoering een echte eyecatcher. Een vissershoed is het meest gekend in een grijze of groene uitvoering. Beeldt u zich deze hoed een in zwart in, en u krijgt een totaal andere hoed. Door een hoed in zwart te kiezen waar hij meestal in een andere kleur voorkomt, kiest u voor iets bijzonders. Het laat zien dat u ook niet aarzelt om een hoed in zwart te kiezen, waar anderen wel nog twijfelen.

Uw zwarte hoed, deel van het geheel

Een zwart hoedje is zeer makkelijk te combineren binnen uw outfit. Een hoed voor dames in zwart is altijd een stijlvol hoofddeksel voor een outfit in wit en zwart. Een hoed in zwart combineert u met donkere en lichte kleuren. Zwarte hoeden zijn immers in alle seizoenen gewild. Tijdens de zomer wordt een hoed voor dames in zwart zonder problemen op een lichte jurk gedragen. Een zwart hoedje voor dames ziet u in de herfst bij een leuke jas waarin zwart voorkomt. In de winter is een zwart hoedje bij dames een mooie aanvulling bij kledij in donkere kleuren. Combineer uw zwart hoedje met felle kleuren. Zo zal een hoed voor dames met zwart een mooi contrast vormen met geel, rood, oranje of blauw.

Zwart en wit, trendy voor een hoed

Wenst u toch iets anders uit te proberen dan een zwart hoedje maar wilt u toch bij zwart blijven? Dan hebben wij een zeer groot aanbod voor u. Een hoed voor dames met zwart en wit kunt u nog altijd perfect dragen met uw zwarte outfit, maar het witte accent brengt een grote variatie in uw outfit. Een zwart hoedje voor dames kan in de zomer zeer warm zijn. Als u echter kiest voor een ademende witte hoed met zwart bandje, dan kunt u dit alweer feilloos met uw zwarte kledij combineren.

Bij ons vindt u de perfecte zwarte hoed

Zoekt u een hoed voor dames in zwart, een zwart hoedje voor een feest of een zwart hoedje voor dames voor in de winter? Elke zwarte hoed in ons assortiment heeft klasse en charme. Wij gaan ook voor kwaliteit, u mag zeker zijn dat uw hoed in zwart met zorg ontworpen is en tot het uiterste is getest. Een hoed voor dames in zwart wordt door onze vrouwelijke medewerkers gedragen en wij weten dus aan welke vereisten een zwart hoedje voor dames moet voldoen. Wij krijgen ook alle bevindingen over het dragen van een zwart hoedje en hoe een zwarte hoed invloed heeft op uw kleding. Mocht u nog vragen hebben over een heren hoed in zwart of een hoed voor dames in zwart, laat het ons weten. Wij zijn bereikbaar via mail of telefoon en ook via het contactformulier. Samen zorgen wij ervoor dat u het perfecte zwart hoedje in onze collectie vindt!