Filter

Materiaal

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Het materiaal maakt de muts

Als u op zoek bent naar een mooie muts voor dames of voor heren, dan kijkt u waarschijnlijk vooral naar het soort muts en de kleuren. Even belangrijk is het muts materiaal. Het bepaalt hoe de muts functioneert, wat u van de muts mag verwachten en het draagt eveneens bij tot de algemene look van uw muts. In onze gamma bieden wij onder meer:

Elk van deze materialen heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Bij Hatland combineren we deze materialen graag, zodat uw muts zoveel mogelijk positieve eigenschappen heeft. Wil u een muts die windafstotend, waterafstotend en/of ademend is? Dit is afhankelijk van het materiaal dat er is gekozen voor de muts. Bekijk daarom goed de specificaties bij elke muts. Of vraag onze medewerkers welke muts u best voor welke doeleinden uitkiest. Wij zijn er voor u!

Acryl mutsen

Acryl is een zeer dichte stof. Een muts in dit materiaal is bijvoorbeeld winddicht. Acryl mutsen zijn ideaal om te gaan wandelen bij guur weer.

Nylon mutsen

Nylon is een echt lichtgewicht. Dit muts materiaal passen wij dan ook graag toe bij mutsen met bijvoorbeeld een dikke voering. Denk maar aan een pilotenmuts. Door dit materiaal te gebruiken, zijn de mutsen zeer aangenaam om te dragen.

Wollen mutsen

Wol is van oudsher hét typische muts materiaal. Toch zijn niet al onze 'wollen' mutsen van 100% wol gemaakt. Onze designers kiezen soms een combinatie van materialen, in functie van het model of de eigenschappen die ze aan de muts willen geven.

De materiaal van uw muts naar keuze kiezen bij Hatland

Dankzij de filters in onze webshop kiest u de perfecte muts voor u. Ga zeker ook eens kijken naar onze handschoenen. Wellicht vindt u handschoenen die bij uw muts passen, ook wat het materiaal betreft. Wil u graag meer weten over de verschillende soorten materialen waaruit wij onze mutsen maken? Vraag gerust raad aan onze klantenservice. Als u uw muts voor 15:00u bestelt, wordt ze dezelfde dag nog doorgestuurd. Bestellen doet u eenvoudig online. Binnenkort draagt u uw favoriete muts in uw favoriete materiaal!