Filter

Blauw

Er zijn 97 producten.

Item 1-50 van 97 in totaal item(s)

Blauw, een unieke kleur voor een pet

Denkt u bij een blauwe pet onmiddellijk aan een traditionele schipperspet? Het klopt wel, vroeger waren de meeste schippers petten in blauw. Maar ondertussen zijn deze visserspetten ook in heel wat andere kleuren te verkrijgen. En blauwe petten bestaan nu ook al in veel andere types van petten. U merkt dan ook een zeer groot aanbod blauwe petten bij Hatland.

Waarom kiezen voor een pet in blauw?

Blauw is enerzijds een warme kleur. Donker blauw is zeer populair bij de petten voor de herfst/winter. Denk maar aan een platte pet in blauw of een corduroy pet in blauw. Voor de zomer zien we dan meer petten in licht blauw. Baseball caps en snapback caps zijn petten die in blauw zeer populair zijn. Blauw is een frisse kleur die ook bij andere kleuren heel goed uitkomt. U draagt een blauwe pet bijvoorbeeld bij basiskleuren zoals wit, grijs of zwart. Maar ook bij opvallende kleuren zoals bruin, geel, okergeel, oranje, rood, groen, goud... doet een blauwe pet het goed. We zien een minieme trend dat een licht blauwe pet bij dames iets geliefder is dan bij heren, en dat een donker blauwe pet het bij heren dan weer wat beter doet dan bij dames. We zien ook dat blauwe petten door dames vaak als contrast gedragen wordt met hun kledij. Blauwe petten worden door heren eerder ton-sur-ton gedragen, of met andere woorden: op andere tinten blauw. Dit is natuurlijk geen exacte wetenschap. U kiest uiteraard zelf welke blauwe pet voor dames en welke blauwe pet voor heren u verkiest.

Een egaal blauw pet of een meerkleurige pet?

Als u bijvoorbeeld bij onze blauwe petten de platte petten bekijkt, dan merkt u dat bijvoorbeeld de klep soms in een andere kleur is uitgevoerd. Deze combinatie geeft aan de blauwe pet extra allure. Bij onze meerkleurige petten bieden wij een enorme variatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze gespikkelde petten, bijvoorbeeld wollen petten en platte petten. Een pet in blauw en wit ziet er lichtjes anders uit dan een pet in blauw en grijs. Bij onze petten met ruiten is dit net hetzelfde. Een egaal blauwe pet voor heren ziet er totaal anders uit dan een pet waarbij blokvormig blauw en grijs is gecombineerd. Ontdek nog meer van onze blauwe petten voor de dames en ook blauwe petten voor de heren waarbij andere kleuren zijn gebruikt. Kijk hiervoor bij onze gestreepte en visgraat blauwe petten. Soms is het blauw subtiel aanwezig, soms heel opvallend. Aan u de keuze!

Blauwe petten voor heren of blauwe petten voor dames, kies voor Hatland-kwaliteit

Al jarenlang zijn wij bij Hatland op zoek naar de beste kwaliteit van stoffen. Onze designers hebben al heel wat research achter de rug om de blauwe petten te creëren welke wij nu in ons gamma hebben. Elke blauwe pet voor dames en elke blauwe pet voor heren is door en door getest. Onze testen gaan over de kwaliteit, het comfort, de draagbaarheid en de combinatie met uw outfit. Wij volgen nauwkeurig de trends op gebied van petten in blauw. En wij testen al onze blauwe petten ook zelf uit door ze zelf te dragen. Dit is nu eenmaal onze manier om een maximum aan kwaliteit te kunnen leveren.

Uw blauwe pet uitkiezen bij Hatland

U vindt in onze webshop een aantal praktische filters. Kies voor het seizoen, type van pet en het materiaal. Daarnaast kiest u ook voor producteigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een pet met oorflappen, een waterafstotende pet of een UPF50+ pet die uv-stralen tegenhoudt. U vindt al deze eigenschappen zowel bij de blauwe petten voor heren als bij de blauwe petten voor dames. Dankzij de filters krijgt u een reeks blauwe petten die aan al uw verwachtingen voldoen. Had u nog iets anders in gedachte? Laat het ons weten. Als wij u kunnen helpen met uw keuze, dan horen wij het graag!