Filter

Schipperspetten

De schipperspet is terug in opmars

De schipperspet is fashion geworden. Of beter gezegd: de schipperspet is eigenlijk nooit echt weggeweest, maar is nu terug volop in. Denk maar aan Bob Dylan, Marlon Brando en John Lennon die hun imago hebben opgebouwd met een stoere schipperspet voor heren. En nu zien we dat de schipperspet bij dames ook een succes is. Het fotomodel Gigi Hadid heeft daar zeker haar steentje toe bijgedragen. Zij wordt bijna het symbool van de sailor pet voor dames. Bij Hatland ontwerpen wij schippers petten op basis van originele ontwerpen. Schippers petten zijn heel leuk en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Of u nu op zoek bent naar een beige schipperspet of een schipperspet in zwart, of nog andere tinten, wij helpen u graag om de perfecte schipperspet uit ons assortiment te kiezen.

Bij welke outfit draagt u schipperspetten?

We merken bij onze klanten dat schipperspetten door dames anders gedragen worden dan een schipperspet heren. Een schipperspet werd door heren uiteraard in schippersmilieus gedragen. Het ging dan meestal om een schipperspet in zwart. Tegenwoordig worden schipperspetten ook door dames gekozen om hun outfit te stylen. Daarom hebben wij niet bijvoorbeeld niet alleen schipperspetten in zwart, maar ook groene, blauwe, rode en bijvoorbeeld beige schipperspetten. Met een sailor cap voor dames geeft u aan uw voorkomen een stoer tintje. Een sailor pet voor dames is trendy en een tikkeltje gedurfd.

Kies de perfecte schipperspet bij Hatland

Schipperspetten zijn nu fashion, maar vroeger werden ze vooral tegen de kou gedragen. Schippers petten werden in warme stoffen gemaakt, en die traditie zetten wij bij Hatland voort. Wij kiezen voor onze schipperspetten dan ook vooral wol of een mengeling van wol met een andere materiaal. Een schipperspet voor dames voor de zomer is dus dezelfde als voor de winter. Qua kleur heeft u heel wat keuze: van grijze en beige schipperspetten tot bijvoorbeeld rood, groen en blauw. U kiest zelf de look die uw wilt creëren. Een beige schipperspet geeft een zachtere toets aan uw kledij, een schipperspet in zwart oogt dan weer wat stoerder. Kijk ook bij de specificaties van de schippers pet of ze waterafstotend is. Dit kan een groot voordeel zijn als u veel buiten bent bij minder goed weer.

Onze schipperspetten voor dames

Dames die een schippers pet kopen, gaan voor een karaktervolle uitstraling. Onze schipperspetten voor dames geven een speelse look aan uw outfit. Draag de schipperspet hoog op het hoofd of trek ze wat meer naar achter zodat de klep wat omhoog staat. Of wil u wat mysterie opbouwen? Dan trekt u de klep van de pet over uw ogen. In functie van uw outfit of hoe u zich voelt, gaat u uw schipperspet voor dames op uw eigen manier dragen. Onze schippers petten zijn tot in de details afgewerkt. Door een schippers pet van Hatland in huis te halen, zal u nog heel lang uw pet dragen alsof ze nieuw is.

Onze schipperspetten voor heren

Bij de heren creëert een schippers pet een extra stoere look. Schipperspetten voor heren zijn enerzijds casual, anders toch heel gekleed. U kunt een schipperspet voor heren op een jeans en trui dragen, maar ook op een geklede wollen jas. Met onze schipperspetten kunt u alle kanten uit. Draag ze om de zon uit uw ogen te houden of gewoon omdat u uw look een marine touch wil geven. Onze schipperspetten zijn zeer sterk en daardoor zal u er nog heel wat jaren van genieten.

Dames ontdekken volop de schipperspet

Waar een schipperspet voor heren nog altijd vaak functioneel is, is bij dames de schipperspet nu fashion geworden. Een sailor cap voor dames wordt vaak ook anders gedragen dan bij de heren. Een schipperspet is voor dames een hoofddeksel om te experimenteren. We zien soms een schipperspet bij dames recht op het hoofd staan, andere keren zien we de sailor cap bij dames schuin over een oor staan. We ervaren dat schipperspetten bij dames in de zomer vaker gedragen worden dan bij de heren. Heren kiezen vaak een schipperspet in zwart, dames gaan voor hun sailor pet voor dames vooral kleuren kiezen. Een schipperspet bij heren wordt bij casual kleding gekocht. Een schipperspet voor dames voor de zomer wordt zowel gedragen bij vrijetijdskledij als bij een meer geklede outfit. Bij stadskledij wordt een sailor pet voor dames gedragen. En zelfs tijdens het werk zien we wel eens schipperspetten door dames gedragen worden. Het is bijna alsof een sailor cap voor dames meer getolereerd word, een schipperspet is fashion, een sailor pet voor dames staat bijna gelijk aan een stijlvolle hoed. Een schippers pet voor heren wordt toch nog altijd op een anders manier bekeken dan een hoed. Een schipperspet heren geeft je garederobe een finishing touch. Je kan een schipperspet overal bij dragen, van carnavalsfeestjes, tot in de winkel of op het terras. Juist door deze veelzijdigheid van de schipperspet maakt het zo populair. Vooral door heren wordt een schipperspet veel gedragen. Bekijk ons uitgebreide assortiment van schipperspet heren en laat je inspireren. Wellicht vind je de ideale schipperspet voor jou. Een schipperspet is niet alleen voor heren, maar een schipperspet dames behoort ook tot de mogelijkheden bij Hatland. Toch zien wij in een bredere trend terug dat een schipperspet heren populairder is.

Een sailor cap voor dames of voor heren kopen bij Hatland

Elke schipperspet voor dames voor de zomer of de winter en elke schipperspet voor de heren wordt grondig door ons getest. Dit is ook nodig in een tijd dat schipperspetten fashion zijn. Onze medewerkers dragen zelf onze sailor caps voor dames en schipperspetten voor heren. Zij geven hun feedback over de kwaliteit en het comfort van sailor petten voor dames en voor heren. Ze testen hoe het is om een beige schipperspet of daarentegen een schipperspet in zwart te dragen. Volgt u de schipperspet fashion en zoekt u bijvoorbeeld een beige schipperspet voor bij uw beige pak of zoekt u een schipperspet voor dames voor in de zomer die bij uw luchtige zomerkleedje past? Contacteer ons, wij helpen u graag verder als u nog vragen heeft. U bestelt uw schipperspet voor dames of heren gewoon online en wij sturen uw schipperspet zo snel mogelijk naar u toe.