Filter

S/M (55 - 56 cm)

Muts maat S of muts maat M? Bepaal uw maat als volgt

Bij het kopen van een muts, wil u natuurlijk de juiste maat. Net als bij hoeden en petten, is het aangenaam dat uw hoofddeksel mooi op het hoofd staat. Maar hoe bepaalt u de juiste maat? Als u op de juiste manier de maat neemt, is het vrij eenvoudig. Iedereen kan het. Door op een goede manier uw maat op te nemen, bent u altijd zeker dat uw prachitge muts perfect past.

Diverse types mutsen, de maat is belangrijk!

We hebben meerdere modellen van mutsen. Sommige zijn rekbaar, andere dan weer niet. Een beanie muts rekt wat mee, maar en pilotenmuts of een baret rekt niet. Om uw muts perfect te kunnen dragen, is het cruciaal om exact de juiste maat te bepalen.

Hoe moet u meten voor het bepalen van de maat van de muts?

U neemt een meetlint en legt dit rond uw hoofd. U houdt het lint 1 à 2 cm boven het linker- en rechteroot 1 à 2 cm boven de wenkbrauwen. Het aantal centimeter dat u meet, komt precies overeen met de maat die u nodig heeft voor de muts:

  • muts maat S: 55 cm
  • muts maat M: 56 cm

U bestelt eenvoudig de maat die met het aantal cm overeenkomt.

Andere maten nodig? Wij hebben ze!

Merkt u, wanneer u aan het meten bent, dat u toch hoger uitkomt dan 56 cm, dan kunt u gaan kijken bij onze maten L/XL. Deze maten zijn als volgt:

  • muts maat L: 59 cm
  • muts maat XL: 60 cm

Naast mutsen maat S en mutsen maat M, of mutsen maat L of XL, hebben we ook one-size mutsen. Dit zijn rekbare mutsen die gaan van 54 cm tot 61 cm. Hierbij hoeft u de maat van uw hoofd niet te nemen. Ze passen op ieders hoofd.

Uw muts bestellen bij Hatland

Heeft u kunnen bepalen of u een muts maat S of een muts maat M nodig heeft? Dan bestelt u de muts naar uw keuze in die maat. Heeft u toch graag meer informatie over het nemen van de maat of hoe u onze mutsen hebt best draagt? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.