Filter

Wollen petten

Er zijn 34 producten.

Item 1-34 van 34 in totaal item(s)

Onze wollen petten, warm, comfort en klassevol

Wollen petten koopt men vooral omdat ze zo warm zijn. We hebben dan ook een hele reeks petten in wol voor de herfst en winter. Anderzijds voelt wol heel erg comfortabel aan daarom hebben wij er bij Hatland ook voor gekozen om een aantal petten in wol in onze collectie voor de lente en zomer op te nemen. Ons assortiment petten in wol is zeer groot. Wij helpen u graag om de geschikte wollen flat cap of andere pet in wol uit te kiezen.

Wollen petten van topkwaliteit

Bij Hatland gaan wij voor schoonheid, comfort én kwaliteit tegelijk. Doordat onze medewerkers al onze wollen petten zelf dragen, krijgen wij heel wat suggesties en kunnen wij constant onze petten verbeteren. Wol is een uniek materiaal. In onze collectie vindt u petten van 100% wol en petten waarbij wij voor een mengeling van bijvoorbeeld wol, acryl, zijde... gekozen hebben. Vraag ons gerust wat de verschillende eigenschappen van deze gemengde stoffen zijn. Wij geven u graag raad hierover.

Welke pet in wol wordt uw favoriete pet?

Wol voelt aangenaam aan en daarom bieden wij verschillende soorten wollen petten aan. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een wollen flat cap, een wollen schipperspet, wollen baseballpet of ballonpet in wol. Maar er is nog meer. Sommige van onze petten in wol hebben nog extra eigenschappen. Als u bijvoorbeeld voor de winter een wollen flat cap kiest, is het misschien interessant om een waterafstotende pet te kiezen. Denk ook eens aan een pet in Gore-Tex, een pet die wind- en waterdicht is maar toch ademt. Voor de zomer hebben wij bijvoorbeeld wollen petten in UFP50+. Deze stof is speciaal behandeld om u te behoeden tegen te felle uv-stralen.

De juiste kleuren bij de juiste persoon

Net zoals u uw kleding zorgvuldig uitkiest, zal u ook uw wollen pet met zorg uitkiezen. U kiest bijvoorbeeld voor een unicolor pet in een kleur die volledig afgestemd is op uw outfit. Of u kiest een pet in verschillende kleuren. Bij sommige van onze de wollen flat caps bijvoorbeeld is het klepje in een andere kleur dan de pet. Dit geeft een speelse tegelijk een klassevolle uitstraling aan de pet. Een typisch patroon voor een wollen flat cap is bijvoorbeeld geblokt of geruit. Een flat cap wordt ook wel Engelse pet genoemd. De ruiten zijn inderdaad een typisch Engels patroon. Het brengt de sfeer van de Schotse Highlands en de tartan patronen van de verschillende clans bij u thuis. Wol is een weefsel waarbij verschillende draden door elkaar geweven worden. Daardoor is er een zeer grote variëteit in onze kleuren voor wollen petten. De verschillen tussen twee kleuren zijn soms zeer subtiel, maar dat zorgt er nu juist voor dat u precies die pet kiest die het beste bij uw persoonlijkheid past. Kiest u voor stoere kleuren grijs, antraciet en bruin? Of heeft u liever fellere kleuren zoals rood of blauw? Het kan bij ons!

Zoekt u een wollen pet? Kies voor Hatland kwaliteit!

Wilt u wollen pet kopen? Dan kiest u voor de topkwaliteit van Hatland. U maakt uw keuze en stuurt uw bestelling door via onze webshop. Als u van wollen petten houdt, houdt u waarschijnlijk van trends en fashion. Lees daarom regelmatig onze blogs of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren. Als u vragen heeft, contacteer ons en wij helpen u waar wij kunnen. Een wollen flat cap kopen is een mooie keuze. Een wollen pet maakt uw kledij af en geeft uw garderobe extra allure. Wij helpen u om een wollen pet te kiezen die voor een hele tijd uw favoriete hoofddeksel zal zijn.