Filter

Herfst / Winter

Er zijn 40 producten.

Item 1-40 van 40 in totaal item(s)

Een winterhoed, trotseer kou en regen op een stijlvolle manier

Onze winterhoeden voor dames en voor heren zijn bedoeld om stijlvol en comfortabel de winter door te komen. Of u nu de sportieve toer opgaat met bijvoorbeeld een vissershoed, of u zoekt eerder een klassieke wollen hoed of een stoere leren hoed, stijl krijgt bij ons ook de aandacht.

Kies topkwaliteit bij Hatland

Naast de look van onze winterhoeden garanderen wij ook een topkwaliteit. Zowel onze dames winterhoeden als onze winterhoeden voor heren worden grondig getest, ook door onze eigen medewerkers. Wij brengen pas een winter- of herfst hoed in onze collectie wanneer we er zelf voor 100% tevreden over zijn.

Onze hoeden voldoen aan vele eisen

Omdat de herfst en de winter voor een hoed een grote uitdaging is, hebben wij speciale aandacht voor bepaalde eigenschappen. Wij bieden bijvoorbeeld waterafstotende en windafstotende heren- en dames winter hoeden aan. Een ook winterhoeden met oorflappen ontbreken niet in ons gamma. Heeft u nog andere vereisten of verwachtingen voor uw winterhoed voor heren of uw dames winterhoed? Contacteer ons en wij beantwoorden uw vragen.

Ook in de winter brengen wij kleur in uw outfit

Een winterhoed voor dames hoeft niet altijd zwart te zijn. En een winterhoed voor heren hoeft niet altijd grijs of bruin te zijn. Stem uw winter- of herfst hoed gerust af op uw garderobe. Kies voor uw winterhoed dezelfde kleur als uw kledij of creëer een mooi contrast. Wij vervaardigen onze winterhoeden in alle denkbare kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een winterhoed voor dames in fel rood of blauw kiezen. En u vindt zonder problemen een herfst hoed voor de heren in bijvoorbeeld beige of licht grijs. Als u aan uw herfst- of winter-outfit een pittige touch wilt geven, dan zit u bij Hatland perfect!

Uw eigen stijl, winter en zomer

Dankzij onze vele modellen en kleuren die ook bij onze hoeden voor de winter te verkrijgen zijn, kunt u in elk seizoen uw eigen stijl behouden. Maak uw keuze op onze website en stuur ons uw bestelling vandaag nog door. Binnenkort wordt uw mooie hoed voor de winter geleverd.