Dames

Er zijn 145 producten.

Item 1-48 van 145 in totaal item(s)

Dames, geef uw outfit karakter met een Hatland pet voor dames

Als u onze collectie petten voor vrouwen bekijkt, ziet u op het eerste zicht geen verschil tussen dames petten en heren petten? Toch zijn onze ontwerpers altijd op zoek naar nog meer comfort en nog meer stijl. Dit doen ze speciaal om onze dames petten nog meer op de wensen van vrouwen af te stemmen. Als ze een pet kopen gaan dames op andere dingen letten dan heren, dat weten wij uit ervaring. Wij helpen u graag die dames pet uit te zoeken die het beste bij u past. Uw sportieve of klassieke outfit, uw casual kleding of werkkledij krijgt meer allure met een pet voor vrouwen.  

Met dames petten geeft u uw garderobe een grote meerwaarde

Net zoals met onze dameshoeden en damesmutsen, creëert u uw eigen stijl en maakt u van uw kledij een klassevol geheel. Als u nog maar de verschillende kleuren bekijkt van onze petten voor vrouwen, dan ziet u een hele waarier van kleuren. Ook meerkleurige dames petten met een print of een motief vindt u bij onze petten voor vrouwen. Bij ons vindt u zowel een dames pet voor de lente/zomer als voor de herfst/winter. En onze designers kiezen voor onze Hatland petten voor dames een hele reeks verschillende stoffen met elk hun unieke eigenschappen. Zo is uw dames pet niet zomaar een dames pet, maar het is een bijzonder hoofddeksel. Schoonheid, functionaliteit en kwaliteit gaan in onze Hatland petten voor dames hand in hand. Wanneer u een pet gaat kopen voor dames en u heeft nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor u!  

Kies een specifieke stof voor uw dames pet

U kiest voor de stof uit nylon, katoen, wol of linnen. Of u kiest voor een stof die samengesteld is uit meerdere van deze materialen. Bij elke dames pet vindt u de samenstelling van de stof. Bekijk tegelijkertijd ook de bijzondere eigenschappen van onze Hatland petten voor dames. Een ademende pet voor vrouwen is ideaal voor als het zeer warm weer is. Deze dames petten zijn er speciaal op gemaakt dat u niet zweet onder de pet. Of u wilt bijvoorbeeld een pet kopen voor dames die u teven uv-stralen beschermt. Kies dan voor onze UPF50+ stof. Of zoekt u een pet voor vrouwen die ook oorflappen heeft en bovendien water- en windafstotend is? Ook deze hebben wij in onze collectie Hatland petten voor dames. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze bijzondere materialen waaruit wij onze petten voor vrouwen maken.  

Een pet kopen voor dames, kies voor kleur

We merken wel een verschil tussen heren en dames wat betreft de kleurkeuze. Mannen gaan meestal voor stoere kleuren zoals grijs, zwart en donkerbruin. Wanneer vrouwen een pet kopen voor dames, gaan ze vaak voor felle kleuren zoals hevig rood, fel blauw of oranje. Ook roze ligt nogal goed in de markt bij de dames.  

Koop uw dames pet bij Hatland

Elke dames pet die wij in onze collectie hebben, is tot het uiterste getest. Onze dames petten worden ook door onze vrouwelijke medewerkers gedragen. Wij krijgen dan ook vanuit onze rechtstreekse bron alle bevindingen en ervaringen. En daarmee gaan wij aan de slag om onze dames petten telkens weer mooier, sterker en beter te maken. Als u een pet gaat kopen voor dames, dan bent u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bestel ze vandaag nog voor 15:00u en ze wordt dezelfde dag nog naar u toegestuurd. Wilt u graag stijladvies of heeft u nog twijfels over het type van pet dat u wilt kiezen? Vraag het ons, wij zijn er voor u!