Filter

Wit

Er zijn 29 producten.

Item 1-29 van 29 in totaal item(s)

Kies voor een frisse look, kies voor een pet in wit

Witte petten zijn vooral in de lente en zomer populair. Zwarte petten doen het uitstekend in de herfst en winter. Het is misschien een cliché, maar toch is het gewoon zo. Wij hebben ons dan ook volop gespecialiseerd in witte petten voor warm en zonnig weer, voor alle gelegenheden en voor alle leeftijden.

Voldoende redenen om voor een witte pet te kiezen

Wit heeft de eigenschap om de zon te weerkaatsen. Dit is een eerste reden om een pet in wit te kiezen. Als u langdurig sport, is bijvoorbeeld een witte snapback cap heel nuttig. Een witte pet voor heren die graag in de tuin werken, is een verantwoorde aankoop. Baseball caps houden de zon uit uw ogen en beschermen u tegen het verbranden. Dames die graag langs het strand wandelen kiezen voor een witte dames pet. U kiest bijvoorbeeld voor een witte zonneklep. Wit geeft een frisse uitstraling aan uw outfit en geeft aan uw gelaat een gezonde kleur. Tegenover een gebruinde huid is een witte pet een echte topper!

Wit staat bij elke kleur

Een andere reden om voor een witte pet voor heren of voor dames te kiezen is dat het bij elke kleur past. Creëer contrasten met zwart, rood en blauw. Of draag uw witte pet op witte kledij. Kies een witte baseball pet bij uw witte sportkledij. Een witte pet voor heren in de vorm van een flatcap is gewoon klasse als u ze op een witte linnen broek draagt. Een witte dames pet zoals bijvoorbeeld een witte nylon pet brengt verkoeling als u in de stad gaat shoppen en staat mooi bij uw zomers wit kleedje. Maar draagt u deze petten bij andere kleuren? Dit kan evengoed. Wit gaat gewoon bij elke andere tint. U hoeft dus nooit lang te zoeken naar de geschikte pet bij uw outfit. U neemt gewoon uw witte baseball pet, uw katoenen witte dames pet of uw stoffen witte heren pet en u kunt naar buiten. Bekijk ook onze meerkleurige petten: geblokte, geruite of gestreepte petten bijvoorbeeld. Hierin vindt u heel wat petten die wit en andere kleuren combineren. Heeft u een blauw kleedje? Dan kiest u voor een geruite pet met wit en blauw, eventueel nog rood erbij. Zo krijgt u een heel stijlvol geheel. Ook bij onze witte baseball petten wordt wit soms met andere tinten gecombineerd. Meerkleurige petten laten u toe om te combineren en te experimenteren. Ze creëren een speelse look.

Kies voor een witte pet die u optimaal beschermt

Een pet in wit is veel meer dan een deel van uw outfit. Bij Hatland zijn onze witte petten er ook om u te beschermen. Bekijk bijvoorbeeld onze witte baseball petten die ook nog eens ademend, waterafstotend en uv-beschermend zijn. Met onze witte petten voor heren en onze witte dames petten met deze eigenschappen bent u maximaal tegen warmte, zon en uv-stralen beschermd. Vooral mensen met een zeer lichte huid weten wat het is als u te lang in de zon hebt gezeten. Bescherm u tegen schadelijke stralen of huidkanker en draag een witte baseball pet of een ander type witte pet uit ons assortiment.

Bij Hatland koopt u uw witte pet eenvoudig online

Heet u uw favoriete witte dames pet of de ideale witte pet voor heren in onze webshop gevonden? Met een paar muisklikken bestelt u ze. Binnen enkele dagen krijgt u uw witte dames pet of witte pet voor heren al bij u thuis geleverd. Moest u nog vragen of eigen suggesties hebben over witte petten, dan horen wij het graag. Ervaringen van klanten zijn meer dan welkom! Contacteer ons voor meer informatie, onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen! witte pet