Filter

UPF50+

Er zijn 109 producten.

Item 1-50 van 109 in totaal item(s)

Onze UPF50+ pet, het summum van bescherming

Als u een pet zoekt voor de lente en zomer, dan denkt u misschien aan extra kenmerken zoals bijvoorbeeld een ademende stof, of zelfs een anti-mosquito materiaal. Maar ook rechtstreekse zonnestralen kunnen voor ongemakken en zelfs blijvende schade aan uw huid zorgen. Wij hebben daarom petten tegen uv straling, namelijk onze UPF50+ caps. We hebben ze in uiteenlopende kleuren en diverse modellen. Met een uv pet voor dames of voor heren van Hatland gaat u stijlvol door de zomer.

Wat is precies UPF+ stof?

De stof UPF50+, of Utra Violet Protection Factor wordt ook wel parasolstof genoemd. Het is een stof die zodanig bewerkt is dat ze schadelijke uv-straling tegenhoudt. UPF50+ is de hoogste factor en daarmee wordt 98% van de schadelijke zonnestralen geblokkeerd. U kunt het vergelijken met de SPF-factor in zonnecrème. Hoe hoger de factor, hoe meer bescherming u krijgt. Wij hebben gekozen voor deze stof omdat wij merken dat onze petten zeer vaak in de zomer gedragen worden. Een zonneklep houdt de zon uit uw ogen, maar een pet met uv bescherming beschermt ook uw huid. Aan de stof zelf merkt u niets. Een pet met uv bescherming zit even comfortabel als andere petten. En een pet tegen uv straling biedt verder ook alle mogelijkheden die petten u geven. Bovendien zijn petten tegen uv straling niet per sé duurder dan andere petten. Bij Hatland heeft u al uv petten voor dames en voor heren tegen zeer voordelige prijzen.

Waarom kiezen voor een pet met uv filter?

Bij blootstelling aan de zon krijgen uw hoofd en nek de volle lading. Met een uv pet voor dames of heren beschermt u de zeer gevoelige huid van nek en hoofd. Een pet tegen uv straling voorkomt dat uw huid verbrandt en de kans op huidkanker verlaagt aanzienlijk. Als u van nature een lichte huid hebt, is een pet tegen uv straling gewoon een must. Maar ook voor andere huidtypes is een pet met uv bescherming aangeraden. Lange wandelingen of een namiddag aan de vijver vissen zijn voorbeelden van situaties waarin een uw pet voor dames of heren onmisbaar zijn.

Kies uit onze collectie petten met uv filter

De eigenschap UPF50+ kan op verschillende materialen toegepast worden. Daardoor zijn wij bij Hatland niet beperkt tot bepaalde modellen of kleuren. Een uv pet voor dames of heren bestaat bijvoorbeeld in katoen, polyester, nylon of ook in gemengde stoffen. Zo vindt u in onze petten met uv filter zowel legerpetten als platte petten en baseball caps. Ga ook eens kijken bij onze petten met nekflap. Ook in deze collectie hebben wij een aantal petten tegen uv straling. Een nekflap geeft u nog meer bescherming. Met andere woorden: welke activiteit u ook doet in de zon, u vindt altijd een geschikte uv pet voor dames of voor heren. En wat betreft het kleurengamma heeft u ook een grote keuze. Kiest u voor een witte, grijze of zwarte pet tegen uv straling, of zoekt u een pet met uv filter in groen, blauw of beige? Wij hebben ze allemaal in onze collectie.

Uw pet met uv bescherming kopen bij Hatland

Onze specialisten in petten met uv filter staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden. Weet u niet goed welke pet met uv bescherming u voor welke activiteit moet kiezen of zoekt u een uv pet voor dames die bij uw favoriete kleedje past? Contacteer ons en wij weten er raad mee. U bestelt uw pet met uv bescherming online en u heeft ze binnen enkele dagen bij u thuis. Binnenkort geniet u volop van uw pet met uv filter en kunt u zonder zorgen genieten van uw buitenactiviteiten!