Filter

Anti Mosquito

Anti muggenpet petten kopen

Bij Hatland hebben wij een unieke pet met anti mosquito bescherming ontwikkelt. Wat betekent dit precies? De stof die gebruikt wordt voor deze petten is behandeld met een speciale coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat alle insecten en andere kleine beestje op afstand blijven, zonder dat ze gedood worden. Ken je dat? Of je nou lekker aan het wandelen bent in de jungle of dichterbij huis, niks is vervelender als de hele tijd kleine insecten en andere beestjes om je hoofd te zoemen. Een pet tegen muggen kopen doe je eenvoudig bij Hatland.   Pet tegen muggen, waar zijn deze geschikt voor? Deze anti muggenpet is dan ook uitermate geschikt voor mensen die op vakantie gaan naar bijvoorbeeld de jungle, wandelvakanties houden, maar ook dichterbij in de bossen of gewoon buiten in de natuur zijn, bied deze pet je ultieme bescherming.  Ook fijn voor mensen die veel buiten aan het werk zijn in de zomer. U zult het zelf moeten ervaren!

Welke Anti Mosquito petten modellen zijn er?

Deze anti- muggenpet is er in verschillende modellen. Zo hebben we de klassieke baseball cap met anti-mosquito maar ook een pet met nekflap, deze pet biedt extra bescherming in de nek tegen alle insecten en andere kleine beestjes. Deze anti-mosquito lijn petten is er in de kleuren beige, groen en blauw.

Extra eigenschappen van de Anti Mosquito petten?

Naast de unieke werking van de anti muggen hebben deze petten ook een UPF50+ werking, ultieme bescherming tegen de zon dus! Ook is de stof van deze petten ademend, dit wil zeggen; bij warm weer gaat deze pet niet zweten. Is de pet nat geworden? Geen probleem! De stof is namelijk sneldrogend. En naast al deze fantastische eigenschappen is de pet ook nog eens erg licht van gewicht. Dit maakt deze pet dus de ideale reispartner. Of u nu ver weggaat naar de Jungle of dichtbij huis in de natuur gaat wandelen. Als u een pet tegen muggen wilt bestellen, dan heeft Hatland een goede collectie met de ideale pet voor u.