Filter

Golf petten

Er zijn 46 producten.

Item 1-46 van 46 in totaal item(s)

Uw golf pet, uw persoonlijke attribuut

Wanneer u graag buiten bezig bent, op stap gaat, gaat wandelen of gewoon gaat flaneren, dan doet u dit graag in stijl. U hoeft geen golfspeler te zijn om toch voor een golf cap te kiezen. Onze golf caps voor heren en voor dameszijn zo trendy dat u ze overal kunt dragen. We merken meer en meer dat onze golf petten zelfs binnen gedragen worden. Gaat u voor een blauwe golf pet, bijvoorbeeld in jeans, of wil u een heuse golf dad cap, maar dan met een leuke moderne print? Een lekker warme wollen golf cap voor de winter of een luchtige golf cap voor de zomer, u kiest! Wij helpen u graag om de juiste golf cap te kiezen. Stel ons gerust uw vragen, wij zijn er voor u!

Voor elke outfit een golf pet

Petten worden graag gedragen en golfpetten zijn daar zeker geen uitzondering op. Daarom hebben wij ook een zeer divers aanbod aan golf caps voor heren en voor dames. Gaat u bijvoorbeeld sporten en daarna lekker een terrasje doen? Dan kiest u uw grijze golf pet gewoon omdat ze bij uw grijze vrijetijdskleding past. Of bent u een autofreak en gaat u in de zomer toeren met uw cabriolet? Een leuke golf dad cap maakt het plaatje helemaal af. Voor uw English look gaat u uiteraard voor een golf dad cap in klassieke ruiten. Zit u graag te mijmeren aan het water? Kies dan een blauwe golf pet om het zomerse gevoel nog meer te benadrukken. Dames die graag in de stad gaan shoppen en er een beetje stoer willen uitzien, die kiezen voor een grijze golf pet. Of kies een felle kleur voor uw golf cap, zoals rood, blauw of oranje. Zelfs voor wie van roze houdt, hebben wij meerdere prachtige golf petten. Pas uw golf cap aan uw outfit, laat uw blauwe golf pet samengaan met uw blauwe trui of combineer uw grijze golf pet met contrasterende kleuren. Uw golf cap is een heus kledingstuk en maakt voor 100% deel uit van uw garderobe. Doordat wij onze golf caps voor heren en voor dames aan zeer voordelige prijzen aanbieden, kunt u uiteraard meerdere golf dad caps in huis halen. Zo kiest u altijd de perfecte golf pet die bij uw kleding past.

Welk materiaal kiest voor uw golf cap?

Wij gaan voor een zo groot mogelijk aanbod van golf caps. We hebben ze niet alleen in verschillende kleuren en stijlen. We bieden ze ook aan in diverse materialen. Gaat u voor een lichtgewicht golf dad cap in katoen of stro? Of heeft liever een nylon golf cap voor heren, een blauwe golf pet in wol of een grijze golf pet in stof? Iedereen heeft een favoriet materiaal en wij zijn dan ook blij om dit te kunnen aanbieden.

Bekijk onze zeer bijzondere golf petten

Zoek u een blauwe golf pet? Dan hoeft u zich niet zomaar met elke blauwe golf pet tevreden te stellen. Dit geldt trouwens voor al onze petten. We hebben bijvoorbeeld Gore-Tex golf caps voor heren en dames. Of u kiest voor een grijze golf pet met nekflap of oorflap, een pet die ademend is of een pet met opvouwbare klep. En zoekt u bijvoorbeeld een blauwe golf pet waarmee u uren in de zon kunt genieten? Dan hebben wij voor u onze zeer bijzondere UPF50+ golf dad caps. UPP50+ (Ultra Violet Protection Factor) beschermt u volledig tegen uv-stralen zodat u veilig uw favoriete bezigheid in de zon kunt uitoefenen. Voor regenachtige dagen hebben wij waterafstotende golf caps voor heren en dames.

Uw golf dad cap bij Hatland aankopen

Bestel uw golf petten eenvoudig online. Heeft u nog vragen over een bepaalde grijze golf pet of golf hoed, zag u een blauwe golf pet maar wil u ze liever in een andere stof of wil u gewoon raad over welke gold dad cap het best bij u past? contacteer ons, wij zijn er voor u!