Filter

Anti Mosquito

Onze anti insect hoed beschermt u optimaal

Lekker buiten bezig zijn, maar geplaagd worden door insecten, is voor niemand leuk. Bij Hatland beseffen wij dit en wij zijn dan ook op zoek gegaan om tegen insecten een hoed te ontwerpen. Wij zijn zo ver gekomen dat wij een speciale anti insecten stof hebben gevonden en daarmee hoeden zijn gaan maken. Vooral onze vissershoeden zijn dé categorie om de anti insecten stof op toe te passen.

Wat is het geheim achter onze anti insect hoed?

Hoeden met een nekflap of een oorflap beschermen tegen de wind en soms ook tegen vervelende beestjes. Maar dit is meestal niet voldoende. Vandaar onze unieke anti insecten hoeden. Door een speciaal productieproces wordt er een stof toegevoegd aan de nylon stof. Het is bewezen dat dit product muggen en andere insecten op afstand houden zonder de dieren te doden. Dit product is geurloos en is niet schadelijk voor de gezondheid.

Leuke kleurtjes voor uw anti-insecten hoed

Misschien wandelt u graag onopvallend in de natuur of zit u aan de waterkant te vissen. Dan kiest u voor beige of olijfgroen bijvoorbeeld. Maar bij andere activiteiten kunt u ook kiezen voor en pittig kleurtje zoals leisteen blauw. Aan u de keuze!

Geniet volop van de natuur

Met onze zomercollectie hoeden geniet u volop van warme zomerse dagen. Als u een actieve persoon bent, wissel dan uw strandhoeden, stro/rieten hoeden en hennep hoeden af met onze anti insect hoed van zodra u met insecten in contact komt. Denk maar aan plekken zoals de waterkant of bij een avondwandeling. Zo heeft u geen last van insecten met uw hoed in onze speciale stof. Onze insecten hoeden zijn bovendien ook UFP50+, zij beschermen u tegen schadelijke uv-stralen. En ze zijn bovendien waterdicht. Met onze insecten hoeden geniet u voor 100% van uw outdoor activiteiten.

Uw anti insect hoed thuis geleverd

U hoeft niet op zoek te gaan naar een hoed in dit uniek materiaal. U bestelt uw anti insect hoed gewoon online bij Hatland. Voor 15:00u besteld is dezelfde dag nog verzonden. Als u bijkomende vragen heeft, stel ze gerust. Wij zijn er voor u!