Filter

Verkrijgbaar in kleur

Price

45,00 - 90,00

Vilten hoeden

Vilten hoeden, van oudsher zeer populair

Vilt is al eeuwen lang een veel gebruikte stof. Sterker nog, men heeft viltresten gevonden uit de oudheid die dateren van 6500 vChr. Het maken van vilt is een zeer bijzonder proces. De vezels zijn niet geweven, maar zijn op een unieke manier in elkaar gehaakt. Vilt heeft een ietwat luchtigere structuur dan een geweven stof, maar is daarom niet minder sterk. Vilten hoeden zijn vrij dik en daarom uitstekend voor de herfst en de winter. Vilten heren hoeden zijn al heel lang in de mode. Maar naast vilten hoeden voor heren bieden wij bij Hatland ook vilten hoeden voor dames aan. Vilten hoeden hebben vooral stijl en geven aan uw kledij een extra klassevolle touch. Vilt draagt u bijvoorbeeld met een warme wollen winterjas, een gekleed pak, een mantelpakje of stadskledij.

Vilten hoeden in alle mogelijke tinten

Vilten heren hoeden hebben over het algemeen een vrij klassiek vorm. Maar we zien meer en meer dan vilten hoeden door heren ook gedragen worden op casual en zelfs op sportieve kleding. Daarom kiezen wij voor onze vilten hoeden niet enkel de klassieke kleuren zoals bruin, grijs of zwart. Wij maken onze vilten heren hoeden ook in kleuren zoals wit, olijfgroen, tan en marineblauw. U kiest die vilten hoeden voor heren of voor dames die perfect bij uw outfit past. Hanteer het ton-sur-ton principe waarbij u uw vilten hoeden in dezelfde kleur als uw pak of uw kleedje kiest. Of ga voor een mooi contrast zoals bijvoorbeeld zwarte vilten heren hoeden bij een wit of beige pak. Let ook goed op de band van de hoed. Wij bieden vilten hoeden aan waarbij de band in dezelfde kleur is als de hoed zelf. Maar we hebben ook hoeden waarvan de band in een contrasterende kleur is uitgevoerd. Dit geeft een totaal ander beeld. Zo geeft bijvoorbeeld een bruin leren band aan een blauwe of zwarte hoed een extra touch.

Vilten hoeden, gegarandeerd stijlvol

Onze vilten hoeden voor heren en voor dames zijn een klasse apart. U kunt ze best wel vergelijken met onze Fedora hoeden, gleuf hoeden of Panama hoeden. Als u vilten heren hoeden draagt, gaat u stijlvol door het leven. Velen voor u kozen al voor vilten hoeden. Denk bijvoorbeeld aan de actrice Fay Dunaway. Ook Johnny Depp en Orson Welles zijn vaak gezien met een vilten hoed. Bij vele beroemdheden maakt een vilten hoed deel uit van hun imago. Ook u kunt zelf een eigen look creëren door het dragen van vilten hoeden.

Kies voor de vele mogelijkheden van vilten hoeden

De meeste van onze vilten hoeden voor heren en dames zijn gemaakt uit wol en zijn bovendien ook waterafstotend. Daardoor zijn ze helemaal geschikt voor de herfst en winter. En misschien wilt u ook nog oorflappen aan uw vilten hoed? Het kan! U draagt vilten hoeden op verschillende stijlen van kleding en u draagt ze vele jaren. Vilten heren hoeden of hoedjes voor dames in vilt zijn tijdloos en zullen nog lang trendy blijven.

Uw vilten hoeden kiezen bij Hatland

Met vilten hoeden voor heren of voor dames kunt u nooit verkeerd doen. Als u uw vilten hoeden vandaag kiest voor 15:00u, dan pakken wij ze onmiddellijk in en sturen ze u vandaag nog op. De verzending vanaf €25,- is gratis in Nederland. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u vilten heren hoeden het beste onderhoudt en bewaart? U vindt deze informatie op onze website. Heeft u nog vragen over vilten hoeden, zowel voor mannen als voor vrouwen? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of via mail. Of stuur ons een berichtje via het invulformulier. Wij geven u graag raad over al onze vilten hoeden voor heren of voor de dames.