Filter

Rood

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Een hoed in rood kopen

Bij Hatland willen wij aan zoveel mogelijk stijlen en smaken tegemoetkomen. Zowel in rood als geel of groen is een hoed zeer populair. Als u voor rood of geel of groen voor een hoed kiest, dan getuigt dit van punch. Het is een gedurfde keuze, die gegarandeerd werkt. Rood is een vurige kleur en past zowel in het lente/zomer seizoen als in de herfst/winter. In de winter is een rode hoed ook nog eens uitstekend te combineren met rode handschoenen, waarmee u uw outfit helemaal afmaakt. Geen enkele andere kleur is hiermee te vergelijken. Met een tikkeltje fantasie creëert u met een rode hoed een eigen stijl.

Kies uw hoed in rood, kies uw outfit in combinatie met uw hoed

Of u nu rood of geel of groen voor een hoed kiest, belangrijk is dat uw kledij en uw hoed perfect samengaan. Een hoed in rood is bijvoorbeeld zeer stijlvol als u in uw kledij ook rood laat voorkomen. Heren, ga voor een hoed in rood in combinatie met een rode das, een rode sjaal of rode handschoenen. Dames, ga op zoek naar een hoed in rood die perfect past bij een zonnebril met rood montuur, rode lipstick en rode pumps. Rood of geel of groen bij een hoed werkt altijd op dezelfde manier. Van zodra er een van deze kleuren ook in uw outfit zit, is het OK. Combineren en uw fantasie laten gaan is hier de boodschap. Doe gerust een beroep op onze expertise als u meer wilt weten over styling en outfit.

Ga voor pure klasse met hoeden in rood

U gaat heel flamboyant door het leven als u een opvallende rode hoed aankoopt. Ontdek bijvoorbeeld een flaphoed in rood, een vintage hoed in rood, een rode nylonhoed of een stijlvolle stoffen hoed in rood. Dit zijn voorbeelden van gangbare modellen die iedereen wel kent. Maar als u ze in een rode kleur kiest, zien ze er plots helemaal anders uit. Zo zal de kleur rood of geel of groen een hoed helemaal anders laten ogen dan een bruine of een beige hoed.

Kies voor rood omdat het zo bijzonder is

Een hoed in rood uitgevoerd is een eyecatcher, u kunt er niet naast kijken. Dat is ook de reden waarom zowel mannen als vrouwen voor rood of geel of groen bij een hoed kiezen. Een rode hoed komt u niet zo vaak tegen en laat dat nu net de reden zijn waarom u voor deze kleur voor uw hoed zou kiezen. Koningin Maxima en koningin Mathilde uit België dragen rode hoeden, Vermeer schilderde een meisje met een rode hoed en Spaanse flamenco-dansers kiezen voor een zwarte of een rode hoed. Waarom zou u er dan niet voor kiezen? Kies voor een stijlvolle en aantrekkelijke hoed. Met rood lukt het perfect! Als u geïnformeerd wilt blijven van nieuwe trends, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U doet hier veel inspiratie op!

Kies voor Hatland voor uw bijzondere hoeden

Wanneer u een hoed in rood of een andere kleur zoekt, laat het ons weten. Wij zoeken graag de juiste hoed bij de juiste persoon. Bij Hatland hebben wij zowel specialisten in stoffen als stylisten in huis. Stel uw vragen rond stijl, kwaliteit, eigenschappen en soorten van hoeden. Of wilt u weten hoe u uw hoed het beste onderhoudt en bewaart? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Wij geven u antwoord en doen dit zowel per telefoon als per mail. Of vul het formulier in op onze website. Wij antwoorden u zeer snel. Heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel uw hoed dan vandaag nog, en dit voor 15:00u. Wij verpakken uw hoed nog dezelfde dag en versturen hem onmiddellijk. Binnen Nederland is het transport vanaf €25,- gratis. U krijgt bovendien scherpe garanties op al onze producten.