Filter

Soorten

Er zijn 125 producten.

Item 1-50 van 125 in totaal item(s)

Een pet van Hatland: verschillende soorten, grote kwaliteit, stijlvol

Wanneer u een pet zoekt, dan kunnen wij u heel veel soorten petten aanbieden. De meest bekende caps zijn de baseball caps en de trucker caps. Maar ook onze schipperspetten kennen heel veel succes. Gaat u gerust eens kijken, want we hebben nog zo veel meer soorten caps. Wij hebben verschillende soorten petten voor de lente/zomer en ook heel wat soorten petten voor de herfst/winter. Op het dragen van een pet staat immers geen leeftijd of seizoen. Maak uw keuze en draag een kwaliteitsvolle pet van Hatland.

Waarom kiezen voor een pet?

Petten zijn aangenaam om te dragen. Het zijn lichtgewichten en u kunt ze uiteindelijk op elke stijl van kleding dragen. Bij Hatland hebben wij verschillende soorten petten: sportief of klassiek, luchtig of lekker warm. Kies uit alle soorten caps precies die pet die aan al uw verwachtingen voldoet. Hatland helpt u hier graag mee!

Kies uw persoonlijke pet uit alle soorten petten van Hatland

Wij bieden verschillende soorten petten aan omdat iedereen een eigen smaak en een eigen stijl heeft. Onze army caps hebben een zeer bijzondere vorm, die dan weer helemaal anders is dan onze leuke flat caps. Zonnekleppen behoren ook tot onze soorten petten, maar deze worden dan weer helemaal anders gedragen dan onze andere soorten caps. Alle soorten petten hebben ook een andere functie. Bij onze soorten caps bieden wij bijvoorbeeld snapback caps voor de zomer aan. Deze beschermen uw ogen tegen de zon en zijn uit een luchtige stof gemaakt zodat u niet zweet onder de cap. Andere soorten petten zijn dan bijvoorbeeld de petten met oorflappen. Zij zijn onmisbaar als u graag in de herfst of de winter buiten bezig bent. Als u alle soorten petten uit ons assortiment ook nog eens gaat combineren met de vele kleuren, dan heeft u een oneindige keuze uit verschillende soorten petten.

Diverse soorten petten, verschillende eigenschappen

Alle soorten petten hebben elk hun specifieke eigenschappen. Zo hebben wij bijvoorbeeld soorten caps die ademend, anti-mosquito of cooldown zijn. Of u zoekt soorten caps die u beschermen tegen uv-stralen? Dan bekijkt u onze UPF50+ caps. Bij de verschillende soorten petten krijgt u telkens een aantal modellen. Bij elk product vindt u dan de specificaties. En wist u ook dat bij Hatland onze medewerkers al onze soorten petten dragen? Dit geeft ons de gelegenheid om alle kritiek en opmerkingen te verwerken in onze petten. Na zoveel jaren onderzoek en testen in de praktijk hebben wij uitsluitend soorten petten die comfortabel zijn, die hun diensten bewijzen en die er bovendien ook nog eens leuk, pittig en stijlvol uitzien. Wilt u graag nog meer informatie over een bepaalde pet of over alles soorten petten? Vraag gerust raad aan onze experten, neem contact op en wij informeren u in detail.

Kies uit de verschillende soorten petten van Hatland

Petten ontwerpen en maken is al jaren lang ons vak en onze passie. Dit is ook te merken aan het enorme uitgebreide assortiment van Hatland. En er komen er nog altijd bij. Als u op de hoogte wilt blijven van de trends op gebied van petten of u wilt Hatland-land volgen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Heeft u uit alle soorten petten precies die pet gevonden die u het meest ligt? Super! Bestellen doet u gewoon via onze webshop. Als u vrij vroeg op de dag bestelt, dan wordt uw pet dezelfde dag verstuurd. De levertijden zijn nooit lang, u zult uw pet snel thuis geleverd krijgen. Wilt u niet één maar verschillende soorten petten bestellen? Dit kan natuurlijk ook. Zo heeft u telkens de keuze welke pet u precies op welke dag zult dragen.