Filter

Beanie mutsen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

De beanie muts, meer dan ooit terug van weggeweest

Zoekt u een mooie beanie voor heren of voor dames? Hatland heeft ze in veel varianten. U vindt hier beanie mutsen in diverse kleuren, met diverse patronen en bijvoorbeeld met of zonder pompon. Jonge, dynamische mensen zijn gek op dit soort mutsen, maar ook ouderen dragen nog heel graag deze oerdegelijke traditionele muts. Bij Hatland steken wij dit traditionele hoofddeksel in een totaal nieuw jasje. Het resultaat is een trendy, hip en pittig hoofddeksel dat een echte eyecatcher wordt. Voor welke gaat u?

Historie van de beanie

Het hoofd warm houden is een noodzaak die zo oud is als de mensheid. Dierenvachten dienden om het hoofd tegen de kou te beschermen. De beanie muts voldoet aan dezelfde behoefte. Ze werd voor het eerst vernoemd - reeds in de 14 e eeuw, sommigen beweren zelfs al in de 12e eeuw in Wales - als Monmouth cap. Ze werd vernoemd naar de plaats waar ze werd geproduceerd. De stof waaruit ze werd gemaakt, was velvet. Boven op de muts stond een knoop, ook wel ‘bean’ genoemd, vandaar de naam van de muts. Deze knop werd later vervangen door een pompon. Nog later werd er gekozen voor wol en werd de muts gebreid, weliswaar in dezelfde aansluitende pasvorm. In de jaren '40 van vorige eeuw heeft de beanie muts een dip gekregen. De baseball cap werd populair en werd als makkelijker ervaren. Toch is de beanie nooit echt weggeweest. In de jaren '70 werd er terug gekozen om te breien en te haken. De beanie muts was bij velen het begin van een nieuw brei-avontuur. Ook nu kent deze muts een nieuwe doorbraak. In plaats van zelf te gaan breien, gaan mensen vaak gewoon een beanie kopen. Bij Hatland volgen wij deze trend op de voet. Naast dat wij bovenop trends zitten, zitten wij ook bovenop kleuren. ZO hebben wij mutsen in diverse kleuren en met diverse eigenschappen. Ook hebben wij mutsen van verschillende soorten en materialen. Benieuwd? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment mutsen!

Ga voor een beanie, trendy en aangenaam om te dragen

Een beanie sluit altijd mooi aan, dat is het prettige van dit type muts. Zoekt u een beanie voor dames bij uw mooie trui of jas of zoekt u beanie voor heren wanneer u in de winter buiten werkt? We zien de beanie bij dames ook meer en meer als stoer element bij sportkledij of bij losse kleding. Wil u een beanie kopen als contrasterend accessoire in uw outfit of gaat u voor een beanie muts die helemaal dezelfde kleur heeft als uw jas of uw broek? Het kan perfect! Elk exemplaar van onze beanie mutsen is zeer comfortabel. Onze personeelsleden dragen regelmatig deze mutsen. Elke beanie voor heren of beanie voor dames wordt door hen getest en beoordeeld. Ze geven commentaar op de stijl, de kleur, de kwaliteit en de draagbaarheid. U kunt pas deze beanie kopen wanneer ze op alle vlakken is goedgekeurd.

Een beanie volgens uw eigen stijl

De beanie is bij heren dé tool om stoer over te komen, warm aangekleed te zijn en tegelijk te kiezen voor een natuurlijke uitstraling. De beanie is bij dames heel hip. We zien dan ook diverse kleuren opduiken die we tevoren bij de beanie mutsen niet zagen. Maar of u nu een beanie voor dames of een beanie voor heren wenst, bij Hatland kunt u een beanie kopen die perfect met uw stijl overeenkomt. Wil u een beanie kopen met of zonder pompon, een beanie muts in fijne steken of een stoere beanie met kabelsteek? We hebben ze in ons gamma!

Haal uw beanie muts in huis via Hatland

Bent u ook zo fan van de beanie muts voor heren of beanie voor dames? Twijfelt u toch nog tussen een beanie kopen en een ander hoofddeksel kopen? Ga zeker op ontdekking in onze collectie hoeden, petten en andere mutsen zoals onze baretten en pilotenmutsen. Zoekt u hierbij nog mooie handschoenen en accessoires? We hebben ze. Een beanie kopen bij Hatland is zeer eenvoudig: u koopt ze online en wij leveren snel. Heeft u nog vragen over onze beanie mutsen? Contacteer onze medewerkers, zij helpen u verder.