Filter

L (58 - 59 cm)

Er zijn 97 producten.

Item 1-50 van 97 in totaal item(s)

Grote of kleine pet? Geen probleem bij Hatland!

Op zoek naar een grote of kleine pet? Hatland heeft alle maten beschikbaar. Petten van Hatland zijn beschikbaar in alle soorten maten. De petten van Hatland in maat L zijn beschikbaar voor zowat elk type pet. Een maat L staat ook wel voor de maat Large, oftewel groot. Een grote maat pet of hoed word ook vaker weergeven in centimeters. Deze centimeters staan voor de omtrek van de hoed of pet. Een maat L hoed of pet heeft in dit geval een omtrek van 58 – 59 cm. Een hoed of pet word dan ook wel aangeduid in pet maat 58 of pet maat 59.

Meet jouw hoofdomtrek zelf met de Hatland maattabel

Om jouw maat te weten kan jij gemakkelijk zelf de omtrek van jouw hoofd meten. Daarnaast heeft Hatland een handige maattabel die opgaat voor alle producten van Hatland. Maat S t/m XL zijn bij wat alle producten te kiezen. Echter, de maat XXL is beschikbaar bij sommige producten. Wanneer u voor de maat XXL gaat raden wij u aan dit in het menu te selecteren. Door de eenvoudige navigatie van het menu kunt u zo makkelijk alle petten in uw maat bestellen. Daarnaast kunt u natuurlijk extra filters selecteren wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een zwarte pet, witte pet, flatcap of heel iets anders.

De juiste maat pet makkelijk online te bestellen

Het is natuurlijk wel zo fijn om de pet even te passen. Ten eerste, wilt u natuurlijk zeker weten dat de pet lekker zit dus de maat moet goed zijn. Daarnaast wilt u vast en zeker even in de spiegel kijken of de pet wel mooi staat. U koopt de pet natuurlijk als bescherming voor uw hoofd of als mode accessoire. Het is daarom van belang dat u blij bent met de pasvorm en het model pet. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn vele van onze petten te bestellen zonder verzendkosten. Dit betekend dat u de pet kan bestellen en even rustig kan passen thuis.