Filter

Sympatex hoeden

Optimale bescherming met een Sympatex hoed

Sympatex is een zeer populaire stof als het gaat om perfecte bescherming tegen regen en wind. Dit materiaal bestaat al sinds 1969 en is een gepatenteerde stof. Deze stof wordt onder meer gebruikt voor zeil-, motor- en regenkledij. Bij Hatland hebben wij er dan ook voor gekozen om een aantal van onze hoeden in Sympatex te ontwerpen. Het is een duurzaam materiaal en zowel mannen als vrouwen dragen graag hoeden in deze stof.

Sympatex, ademend en waterdicht

Het bijzondere aan Sympatex is dat deze stof zowel ademend als waterdicht is. Van buitenaf kan er geen regen doordringen, maar van binnenuit zal lichaamsvocht toch wel kunnen afgegeven worden. Dit maakt dat u, ook al is het warm weer, niet zal zweten onder de hoed. Als u toch op zoek bent naar een hoed voor de lente en zomer , ga dan eens kijken bij onze andere modellen en materialen.

Sympatex en UPF50+

Uw Sympatex hoed is bijzonder geschikt voor outdoor activiteiten in de herfst en winter , bij regen, mist en sneeuw. Daarnaast kan uw Sympatex hoed ook nog eens UPF50+ zijn. Dit betekent dat hij een hoge Ultraviolet Protection Factor heeft. Uw hoed zal u beschermen tegen uv-stralen. Bekijk per product goed de specificaties. U leest hier alles over de bijzondere eigenschappen van onze hoeden.

Sympatex voelt aangenaam aan

Dit unieke materiaal voelt zacht en aangenaam aan. Het is comfortabel en bovendien een lichtgewicht. Het kreukt bijna niet en heeft een sportieve uitstraling. Toch zijn onze outdoor hoeden uit Sympatex niet alleen ideaal van de natuur in te genieten. Ze zijn ook voldoende stijlvol om de stad mee in te trekken.

Uw Sympatex hoed bij Hatland bestellen

U bestelt uw Sympatex hoed makkelijk online. Met een paar muisklikken heeft u uw hoed snel in huis. Als u voor 15:00u bestelt, wordt hij dezelfde dag nog naar u toegestuurd. Als u vragen heeft over deze of andere hoeden uit ons assortiment, laat u het ons weten. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail of via ons invulformulier. Samen zorgen wij ervoor dat u de juiste Hatland hoed kiest.