Filter

One size (54 - 61 cm)

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Wat betekent een muts one size?

U heeft een mooie muts in onze webshop gezien, en u merkt deze one size is. Maar wat betekent dit precies? Vraagt u zich af of de muts wel zal passen op uw hoofd? Maak u geen zorgen, onze mutsen one size zijn mutsen die passen op ieders hoofd. Het zijn mutsen die zeer rekbaar zijn, bijvoorbeeld onze beanie modellen. Dit zijn gebreide mutsen die u makkelijk over het hoofd trekt. Pilotenmutsen of baretten daarentegen zijn mutsen met een specifieke vorm die niet verandert wanneer u ze op het hoofd plaatst. Hiervoor moet u de maat bepalen door het hoofd te meten.

Hoofd meten of niet?

Bij onze mutsen met specifieke maten, mutsen S/M en mutsen L/XL, moet u het hoofd meten. Pas dan weet u de exacte maat. Hoe u dit doet, leest u op onze pagina ‘muts maten’.

Bij mutsen is het niet net hetzelfde als bij petten en hoeden. Een hoed of pet die te groot of te klein is, past niet goed aan. Bij mutsen is dit idem dito. Als u enkele centimeters verkeerd meet, valt de muts niet goed op het hoofd.

Bij mutsen one size hoeft u echter niet te meten, maar het mag altijd. Onze mutsen one size zijn bedoeld voor de gemiddelde hoofdomtrek, namelijk tussen 54 cm en 61 cm. Komt u toch nog op een ander aantal cm uit? Dit kan altijd. Laat het ons weten, wij zullen u verder helpen!

Kies de perfect muts one size

In onze collectie mutsen one size vindt u meerdere kleuren en meerdere modellen. Gaat u voor een muts die gebreid is in fijne of in grove steken, een muts met of zonder pompon en unicolor of meerdere kleuren? De keuze is groot. U kiest precies die muts die bij u past.

Uw muts one size kopen via onze webshop

Bestel via internet bij Hatland en u haalt u snel uw one size muts in huis. U bestelt uw muts vandaag nog voor 15:00u, dan sturen wij ze dezelfde dag nog naar u toe.