Filter

Trucker caps

Een trucker cap, stoer en pittig

U kent ze wel, de stoere trucker pet met de grote klep. Inderdaad moet een truckers cap bij vrachtwagenchauffeurs de zon uit de ogen houden. En deze eigenschap van de trucker pet is de grootste reden waarom klanten een trucker pet kopen. Wij hebben onze trucker petten dan ook speciaal ontwikkeld voor de lente en de zomer. Voor de stof waarin onze trucker caps gemaakt zijn, kiezen wij luchtige stoffen. U kiest voor uw truckers cap polyester of katoen of een mengeling van deze stoffen. Oorspronkelijk werd een trucker cap door heren gedragen en af en toe droeg zijn vriendinnetje zijn trucker pet om eens gek te doen. Maar truckers caps zijn zo leuk om te dragen dat de trucker caps ook voor dames een leuk hoofddeksel is geworden. Truckers caps zijn stoer en pittig, een trucker cap is mannelijk en toch elegant genoeg voor de dames. Vandaar de grote populariteit van onze trucker petten. Trucker caps zijn haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De trucker caps zijn razend populair, vooral onder jongeren en geven een stijlvolle look af. Met een trucker cap van Hatland trek je de aandacht naar je toe. De trucker caps van Hatland zijn van een sterke kwaliteit, tegen een scherpe prijs!

Welke trucker pet kopen?

Een trucker pet werd door heren gekozen voor de functionaliteit. Maar daar komt de laatste jaren een grote verandering in. Een trucker pet kopen is ook een manier om uw outfit aan te vullen. Een trucker pet is bij heren nu ook een bewust gekozen onderdeel van hun kledij. Een trucker cap is bij dames een manier om een statement te maken. Een trucker cap voor dames staat even stoer als bij heren. Toch dragen dames soms een truckers cap op elegante kleding. U hoeft een trucker cap niet altijd op jeans te dragen. Een trucker cap gaat bij dames perfect bij een linnen broek of een leuke rok. Een trucker cap kopen doet u dan ook in functie van uw kledij. Gaat u voor een zwarte denim trucker cap voor heren, zoekt u een zomerse trucker cap voor heren in beige of camouflage? En dames, ga gerust voor een roze trucker cap voor dames. Onze kleurenpallet van trucker petten bewijst nog maar eens dat wij er oog voor hebben dat ook dames een trucker cap kopen.

Een trucker cap kopen van de beste kwaliteit

Zowel trucker petten voor heren als trucker caps voor dames hebben het vaak hard te verduren. Een trucker cap neemt u overal mee, ze wordt soms opgerold en in de rugzak gestoken of het gebeurt zelfs dat u er per ongeluk gaat op zitten. Elke trucker cap voor heren en voor dames wordt bij het ontwerpen en vervaardigen grondig getest. En elke trucker pet voor heren en voor dames wordt ook nog eens door ons eigen personeel gedragen en uitgeprobeerd. Als u beslist een trucker cap te kopen bij Hatland, dan bent u voor 100% zeker dat u een kwaliteitsvolle truckers cap in huis haalt. Of het nu gaat om een trucker cap voor heren of voor dames, de afwerking is perfect, de stoffen zijn degelijk en wij bieden altijd zeer trendy trucker caps aan.

Een trucker pet voor heren of dames, hoe draagt u ze?

Omdat een truckers cap zo comfortabel aanvoelt, wordt ze op verschillende manieren gedragen. U draagt de trucker cap gewoon recht op het hoofd of u zet uw trucker pet wat schuin. Anderen verkiezen dan weer om hun truckers cap achterstevoren te dragen. Ook dat kan perfect! U ziet het, een trucker cap kopen is kiezen voor een eigen stijl. Door een trucker cap te kopen creëert u uw eigen imago.

Een trucker pet kopen? Kies voor Hatland!

Een trucker cap kopen doet u niet zomaar eventjes tussendoor. Wanneer u een trucker pet gaat kopen, wilt u misschien graag wat meer uitleg of advies. In onze blogs leest u al heel wat leuke informatie over onze trucker caps en petten. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment trucker caps en laat je inspireren. Wij bieden onze trucker caps voor heren en voor dames aan zeer voordelige prijzen aan. En wij geven zeer scherpe garanties op elke trucker pet voor heren of voor dames. Wilt u meer informatie? Contacteer ons, wij zijn er voor u!