Filter

Nek flap

Ga voor optimale bescherming, kies een pet flap in de nek

Als u in de zomer vaak buiten bezig bent, dan loopt u het risico om te verbranden. Een pet met nekbescherming is zeker geen overbodige luxe. Net zoals wij petten met oorflappen hebben om u tegen de kou te beschermen, hebben wij ook petten met nekbescherming voor heren en voor dames.

Een pet met nekbeschermer voor diverse activiteiten

Wandelen in de zon, in de tuin werken in de zon of gaan vissen zonder vissersparaplu... het zijn allemaal omstandigheden waarbij u snel kunt verbranden. Vaak merkt u het niet, maar stilaan verbrandt uw huid, met alle onaangename gevolgen van dien. Een tropen pet met nekbescherming is gewoon een deel van uw kledij voor uw buitenleven. U kunt uiteraard een sjaaltje of ander alternatief gaan proberen, maar niets is zo efficiënt als een pet met nekbescherming. Een pet met nekbescherming wort doorgaans ook wel een pet met nekflap genoemd. Bij Hatland maken wij petten met nekbescherming voor heren en dames die speciaal ontworpen zijn voor hun doel. De vorm van de nekflap is zorgvuldig bedacht. Elke pet met een flap in de nek wordt ook nog eens door onze eigen medewerkers gedragen en uitgetest. U mag er dan ook zeker van zijn dat uw tropen pet met nekbescherming u volledige bescherming zal bieden. Een pet met nekflap van Hatland is naast een stijlvol uiterlijk ook van uitstekende kwaliteit. Met een pet met nekflap van Hatland weet je dat je goed zit. Nieuwsgierig? bekijk ons assortiment petten met nekflap om jouw ideale pet met nekflap uit te zoeken!

Kies voor stijl, ook bij een pet met nekbeschermer

Waarom zou een functionele pet zoals een pet met netbescherming ook niet stijlvol mogen zijn? Een pet met nekbescherming voor heren of voor dames is een volwaardig deel van uw kledij. Onze designers geven het beste zichzelf om elke tropen pet met nekbescherming tot een modieus hoofddeksel te maken. En het lukt ze aardig. Met een pet met nekbescherming van Hatland mag u gerust buiten komen. Wij hebben petten met nekbescherming voor heren en dames, en wij bieden ze in diverse kleuren aan. Net zoals u met onze hoeden en mutsen zou doen, past u ze aan aan uw kleding. Een pet met neklflap is ideaal voor verschillende activiteiten, van het wandelen in de zon tot vissen op een bootje. Een pet met nekflap is daarom razend populair bij veel mensen. Een pet met nekflap kan uw garderobe een finishing touch geven. Bekijk ons uitgebreide assortiment petten met nekflap en kijk welke pet met nekflap past bij u.

Wij bieden nog extra bescherming, lees de specificaties van elke pet

Petten met een flap in de nek zijn bedoeld voor buitenactiviteiten, om u tegen het verbranden te beschermen. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze petten met nekbescherming voor heren en voor dames gemaakt worden uit een UPF50+ stof. Deze houdt gevaarlijke uv-stralen tegen. Maar er zijn nog een aantal andere zaken waartegen u zich wilt beschermen. Daarom hebben onze petten met nekbescherming ook nog andere specifieke eigenschappen. Wij maken petten met nekbeschermer die tegelijkertijd ook waterdicht zijn. Zo hoeft u niet onmiddellijk te gaan schuilen bij regen. En wij hebben bijvoorbeeld tropen petten met nekbescherming die uit een anti-mosquito stof zijn gemaakt. De stof van deze pet met nekbeschermer stoot muggen en andere insecten af. U bent met deze pet met nekbescherming tegelijkertijd tegen de zon en tegen vervelende beestjes beschermd. Deze pet met nekbescherming is bij heren zeer geliefd, bijvoorbeeld om te gaan vissen. En zweet u makkelijk onder een pet met flap in de nek? Kies dan voor onze ademende stof voor uw pet met nekbeschermer.

Een pet met nekflap, hoe draagt u ze?

Waarom kiezen voor een pet met flap in de nek? Het antwoord lijkt eenvoudig: om de nek te beschermen. Toch kiezen veel fans van petten een pet met nekflap gewoon omdat ze het leuk en stijlvol vinden. De flappen in de nek geven de pet een totaal andere look. En dit heeft ook een invloed op de totale uitstraling van uw kleding.

Pet met nekflap, aanpasbaar

Bij meerdere petten met flap in de nek zijn de flappen opklapbaar. Dit laat u toe om de pet te dragen zoals u dat wil. Wil u de flappen inzetten om u te beschermen tegen kou of zon? Dan zijn ze er! Wil u op andere momenten geen flappen? Dan slaat u ze gewoon om en u heeft een ander model van pet.

Baseball pet, Russische pet... het kan allemaal met nekflap

De pet met nekflap heeft meerdere redenen van bestaan. Een wollen of dierenvacht pet met flap in de nek komt bijvoorbeeld uit Rusland. Hier gaat het om lekker warme petten, de flappen dienen als bescherming tegen de kou. Uit Australië en de tropen komt dan weer de zomerse linnen pet met flap in de nek. Zon en uv-stralen worden geweerd zodat de huid niet verbrandt.

Een pet met nekbescherming, de beste kwaliteit bij Hatland

Kies de juiste pet met flap in de nek voor u. Wij helpen u graag die ene pet met nekbeschermer uit te zoeken die bij u past. Heeft u nog andere eisen voor een tropen pet met nekbescherming of heeft u zelf ideeën over hoe een pet met flap in de nek er zou moeten uitzien voor u? Neem contact op met ons en laat het ons weten. Uw feedback is altijd welkom! Bestellen doet u gewoon online, wij sturen uw tropen pet met nekbescherming zeer snel naar u toe.