Filter

Effen

Er zijn 69 producten.

Item 1-50 van 69 in totaal item(s)

Petten met een effen patroon

Petten zijn er natuurlijk in alle kleuren, maten, modellen en designs. Maar hoe mooi zijn de modellen met een effen patroon? Gewoon een mooi pet in een fantastische kleur zonder poespas. Hoe ideaal is het als je de pet gemakkelijk kan combineren is met je outfits. Want of je nou overdag een zakelijke outfit aanhebt en later op de dag een meer casual outfit. Een pet met een effen patroon past dus altijd goed bij elkaar. Door het grote aanbod in kleuren zal er altijd een perfecte pet met effen patroon voor u tussen zitten. Bij Hatland hebben wij meerdere modellen hoeden, petten en caps met een effen patroon.

Voor wie is de pet met een effen patroon?

Een hoed of pet van Hatland is voor iedereen geschikt. We hebben namelijk voor ieder wat wils. Van klassieke herenhoeden, trendy dameshoeden, stoere baseball caps tot prachtige flat caps. Heel veel petten hebben prachtige patronen of designs. Absoluut mooi, maar soms moeilijk te combineren met uw kleding.  Een pet in een effen patroon is dan de uitkomst. U kunt uw pet dan gemakkelijk combineren met meerdere outfits en stylen. Wilt u een effen pet kopen? Bekijk dan onze collectie!

De perfecte gelegenheid voor een pet met een effen patroon

Wanneer draag je nou een mooie pet? Natuurlijk is dit voor niemand hetzelfde. Waar sommigen elke dag een pet dragen, dragen anderen alleen een pet bij speciale gelegenheden of activiteit. Maar wanneer u de pet ook draagt, het is altijd fijn als deze goed te combineren is met je kleding. Een pet met een effen motief is dan de uitkomst. Er is natuurlijk genoeg keuze uit diverse kleuren zoals beige, groen, grijs en blauw en stofsoorten. Denk hierbij aan een pet van stof, wol, nylon, linnen of zelfs zeegras. Maar 1 ding hebben deze petten allemaal gemeen, ze hebben allemaal een effen patroon.

Effen pet kopen

Op onze website kunt u doormiddel van de filters op de site gemakkelijk uw wensen aangeven. Onze website zal dan voor u de beste resultaten laten zien. Wilt u graag advies over een effen pet of een ander model? Dan kan natuurlijk altijd. Neem vrijblijvend contact met ons op en 1 van onze medewerkers zal u graag verder helpen om de juiste hoed of pet in effen patroon voor u te vinden