Filter

Materiaal

Er zijn 132 producten.

Item 1-50 van 132 in totaal item(s)

Kies voor uw hoeden hét materiaal voor elke gelegenheid

Kies voor al uw hoeden het materiaal dat het meest geschikt is. De keuze hangt af van uw eigen smaak, maar ook van de activiteiten waarvoor uw hoed bestemd is. Zo zult u voor uw sportieve hoeden een materiaal kiezen dat ademend, water- of windafstotend is, terwijl u voor uw hoed voor een feestje een totaal andere materiaal kiest.

Bekijk onze uitgebreide keuze

Ontdek onze verschillende categorieën van hoeden en het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. In ons aanbod vindt u verschillende prachtige hoeden uit:

U merkt dat wij diverse modellen hebben die uitgevoerd zijn in meerdere stoffen. Zo zijn bijvoorbeeld stro en rieten hoeden perfect voor zomerse activiteiten. Vilt en wol zijn dan weer eerder warme stoffen die uw hoofd beschermen tegen winterse kou.

Creëer uw eigen look met de juiste stof

Als u graag een hoed draagt, dan bepaalt niet alleen het model van de hoed, maar ook het materiaal uw look. Elk materiaal heeft een eigen uitstraling. Hoeden uit een materiaal dat stoer staat, bijvoorbeeld leer, zal aan uw outfit ook een stoere uitstraling geven. Een stro hoed, hennep hoed of linnen hoed maakt het geheel luchtig.

Beken kleur met uw hoed

Bij Hatland kunt u voor uw hoeden het materiaal kiezen, maar de kleur is even bepalend voor uw voorkomen. Gaat u graag klassiek met bruin, zwart of grijs? Of heeft u liever een hip voorkomen met een lichte kleur zoals wit en beige? Ook trendy en opvallende kleuren zitten in ons gamma. Denk maar aan groen, fel blauw, oranje, rood of paars. Bij Hatland bieden wij in elk materiaal een waaier aan kleuren aan.

Kies uw favoriete materiaal voor uw Hatland hoed

Heeft u voor uw hoeden het materiaal, het model en de kleur gekozen? Stuur uw bestelling dan gewoon online door. Als u nog vragen of twijfels heeft, contacteer ons gerust. Wij helpen wij u graag het juiste materiaal te kiezen. Wilt u tips om uw hoofdmaat op te meten? Hatland kan u helpen met plastic hoeden houderspapieren hoeden houdersmaat verkleiners en een koord en klip als bijpassende accessoire op uw hoed.