Stro/Rieten hoeden

Er zijn 25 producten.

Item 1-24 van 25 in totaal item(s)

Stro en rieten hoeden zijn van alle tijden

Ouderen onder ons kennen de strohoed van Maurice Chevalier, Koningin Maxima draagt rieten hoeden in alle modellen: de ene keer een stro hoed met brede rand, de andere keer een hoge rieten hoed. Bij Hatland vindt u strohoeden voor heren en rieten hoeden voor dames in overvloed. U stemt uw rieten hoed voor dames of uw rieten hoed voor heren perfect af op uw outfit. Rieten hoeden zijn tijdloos, maar ook modern. Het materiaal is traditioneel, maar de modellen zijn trendy. Bij Hatland gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Als u nu kiest voor een rieten hoed, dan mag u er zeker van zijn dat u die binnen zoveel jaren nog altijd zult dragen.


Gekende modellen stro- en rieten hoeden voor dames en heren

Als u de namen Panama hoed of Fedora hoed hoort of wij zeggen 'zonnehoeden', dan denkt u waarschijnlijk onmiddellijk aan het model, en niet zozeer aan het materiaal. Nochtans zitten in deze modellen heel wat rieten hoeden voor heren en rieten hoeden voor dames. Ook kan een strohoed zwart of wit of een andere kleur hebben. Tussen een strohoed voor dames en een strohoed voor heren zit qua materiaal geen verschil. Bij rieten hoeden voor dames zult u wel andere modellen vinden dan bij strohoeden voor heren. Een rieten hoedje voor dames vindt u ook in andere tinten dan rieten hoeden voor de heren. En een strohoed voor een kind zal andere specifieke eisen stellen. Ook dat hebben wij voorzien in onze ontwerpen. Vraagt u gerust alles wat u graag te weten komt over strohoeden voor mannen, rieten hoedjes voor dames of strohoeden voor een kind. Wij informeren u over dit bijzondere materiaal.


Waarom kiezen voor een stro en rieten hoeden?

Strohoeden zijn luchtig gemaakt en zijn fris in de lente en de zomer. In een strohoed voor heren zult u niet gauw zweten. U vindt bijvoorbeeld strohoeden voor heren die gemaakt zijn uit ademende stof. Een rieten hoed voor het strand is altijd een stijlvol accessoire voor de moderne vrouw. Een strohoed voor de heren met een Australische touch, een strohoed voor dames die graag een hoed met sjaaltje dragen of een leuke strohoed voor een kind, wij hebben ze in huis!


Ga voor de stijl en charme van een strohoed en rieten hoed voor dames

Bent u van plan om een strohoed voor dames te kopen? Sommige modellen van stro hoeden voor dames hebben een brede rand die u beschermt tegen zonnestralen. Andere strohoeden voor dames hebben een oprolbare rand, nog andere strohoeden voor de dames zijn in twee kleuren uitgevoerd. Zoekt u een pittige strohoed voor dames in tinten zoals rood of blauw? U vindt deze strohoed voor dames bij ons! Als u een strohoed voor dames kiest die afgewerkt is met een band, kunt u ook de kleur van de band zelf kiezen. Ook de details van een rieten hoed voor dames tellen voor ons. Sommige strohoedjes voor dames zijn van een stof die een mengeling is van stro en een ander materiaal. Deze informatie vindt u bij elke hoed.


Creëer uw eigen look met en strohoed en rieten hoed voor heren

Wilt u een strohoed voor heren kopen? Onze strohoeden voor mannen zijn echte toppers. Elke strohoed voor heren wordt minutieus ontworpen en er wordt gelet op details. Net als bij de strooien hoed voor dames, kiest u voor de strohoed voor heren de kleur van de hoed én de kleur van de band. U kiest bijvoorbeeld voor uw strohoed zwart als basiskleur in plaats van naturel of wit. Als u een strohoed voor mannen gaat kopen, kijk dan bij de specificaties van de rieten hoed. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mix van stro en een andere stof.