Filter

Blauw

Er zijn 44 producten.

Item 1-44 van 44 in totaal item(s)

De mooiste blauwe hoeden

Een hoed in blauw valt onmiddellijk op. Blauw is een frisse kleur en doet vaak denken aan zomer, zee en strand. Een hoed in blauw en wit heeft nog meer deze zomerse sfeer in zich. Zo vindt u bijvoorbeeld strand hoeden voor dames in blauw, maar heren kiezen even goed blauw voor hun hoed, bijvoorbeeld om te gaan vissen of om buiten actief bezig te zijn. Nog veel opvallender wordt het als u bijvoorbeeld een stro of rieten hoed met blauw kiest. Maar waarom zou u zich inderdaad niet gewoon wagen aan een hoed voor de dames in een blauw tintje? Blauw voor een hoed is namelijk pittig en toont dat u zorgvuldig uw outfit uitkiest. Met een hoed in blauw maakt u een statement.

Een hoed met blauw en wit, een volledige hoed in blauw of nog anders?

U kiest zelf de gradatie van blauw in een hoed. Gaat u voor hoeden voor dames die blauw zijn over het hele ontwerp, of kiest u voor een hoed die blauw en wit combineert? In het gamma van Hatland vindt u diverse manieren van gebruik van blauw in een hoed. Kijk bijvoorbeeld naar hoeden in blauw met naturel, een polyester hoed in blauw met een bruine leren riem of een Anti-Mosquito hoed in blauw met een grijze boord. U merkt dat Hatland in vele types en stijlen blauw in de hoeden verwerkt. Wanneer wij in een hoed blauw en wit verwerken, krijgen wij een totaal andere uitstraling dan wanneer wij voor dezelfde hoed alleen blauw kiezen. Daarom bieden bij u de mogelijkheid om het gehalte blauw in een hoed zelf te kiezen.

Blauwe hoeden voor heren en dames, voor jong en oud

Waarom zoveel hoeden voor dames in blauw te verkrijgen zijn? Omdat blauw bij dames zeer populair is. Vooral lichtblauw, zeeblauw en hemelsblauw zijn favorieten bij de dames. Maar ook heren kiezen regelmatig voor blauw voor hun hoed. Zij kiezen dan meestal een hoed in blauw van een donkerdere soort. Jongeren gaan eerder voor lichte kleuren, senioren voor donkere kleuren. Maar ook dit is geen constante. Ook jongeren zien we soms voor heel donker blauw gaan. Blauw is van alle tijden en zal nog heel lang trendy blijven. Daarom zit u met een blauwe hoed ook altijd goed.

Kies de perfecte hoed en combineer met uw kledingstijl

Een hoed in blauw past uiteraard bij blauwe kleding. Een mooi mantelpakje, een zomerjurkje, een gekleed kostuum of een jeans... blauw past bij elke stijl. Denk gerust out-of-the-box met een blauwe hoed. Een Panama hoed ziet u vaak in wit en zwart, maar een blauwe variant is net dat ietsje gewaagder. Of gaat u voor een bijzondere hoed, de Fedora, maar dan in een blauwe variant? Of gaat u meer voor het functionele van de hoed en zoekt u bijvoorbeeld een ademende, cool-down hoed of een uv-werende UPF50+ hoed? Wij hebben al deze modellen in een blauwe versie.

U zoekt een hoed voor dames in blauw? U vindt het hier!

Kiest u voor een hoed voor dames in blauw omdat het zo bijzonder is? Dit is een uitstekende keuze! Een hoed met blauw en wit of een hoed met blauw en wit én een andere kleur, wij hebben ze allemaal in ons gamma. Bent u gefascineerd door een blauwe hoed en wilt u specifieke informatie? Contacteer ons via mail of telefoon. Of stel uw vragen via ons invulformulier. Onze stylisten geven u raad en helpen u uw outfit met uw blauwe hoed te combineren. Zo gaat u stijlvol door het leven.