Filter

M (56 - 57 cm)

Er zijn 120 producten.

Item 1-50 van 120 in totaal item(s)

Een hoed van maat M, wij zorgen dat hij perfect zit!

Om een hoed perfect te laten zitten, meet u uw hoofd. Een maat M hoed ligt tussen een Small (S) en een Large (L). En er bestaat ook nog XL, de Extra Large. Hoeden maat 56 en hoeden maat 57 wordt als een hoed maat M beschouwd. Soms rekenen wij hoeden makers ook met tussenmaten, bijvoorbeeld Small/Medium, waaronder wij dan zowel hoeden maat 55 als hoeden maat 56 rekenen. Deze maattabellen laten zien dat hoofden nu eenmaal nooit hetzelfde zijn. Maar toch moet een hoed perfect zitten, daar gaan wij bij Hatland voor.

Waarom bestaan er zoveel maten?

Niet elke mens is dezelfde, en zelfs bij eenzelfde persoon kan de omvang van het hoofd ook nog eens variëren. Misschien voelt uw hoed maat M de ene keer te strak aan en de andere keer te los zit. Dit kan bijvoorbeeld door weersomstandigheden of ook door vermoeidheid komen.

Uw maat M hoed, past hij perfect?

Om uw hoed perfect te laten zitten hebben wij een aantal hulpmiddelen ter beschikking. Een te losse hoed kunt u één of twee maten kleiner maken dankzij onze maatverkleiners. Ook kunt u een koord en clip aan uw maat M hoed bevestigen om hem beter op het hoofd te houden.

Hou uw hoed in optimale conditie

Door uw hoed het gepaste onderhoud en verzorging te geven, blijft bijvoorbeeld een hoed maat 57 ook altijd een hoed maat 57. Plaats uw hoed zoveel mogelijk op een hoedenhouder als u hem niet draagt. Dit verhindert dat de hoed krimpt of gaat uitzetten omdat hij verkeerd is opgeborgen. En lees bij elk product welk onderhoud hij nodig heeft en welke garanties u van ons krijgt. Zo zult u nog heel lang van uw hoed kunnen genieten!

Een hoed maat 56 of eerder een hoed maat 57, welke heeft u nodig?

U vindt bij elke product een maattabel. Maar als u twijfelt over welke hoed u precies nodig heeft, contacteer ons. Wij assisteren u om tot de juiste aankoop te komen! Bestellen doet u gewoon online, er zijn geen verzendingskosten voor Nederland.