Filter

Flat caps

Er zijn 81 producten.

Item 1-48 van 81 in totaal item(s)

Voeg stijl toe aan uw outfit met een flatcap

Een flatcap wordt ook wel platte pet, een Engelse pet of ook wel eens een opa pet genoemd. Hoe u ze ook noemt, heren platte petten, flatcap voor heren, platte petten voor dames of ouderwetse pet, een flat pet is en blijft een zeer origineel model van petten. Heren platte petten zijn al vele jaren lang bekend en daarom worden ze ook wel eens als een ouderwetse pet beschouwd. Wij bij Hatland maken van deze platte petten moderne, trendy en hippe versies. Een flat cap pet met ruitjes wordt niet alleen meer door senioren gedragen. Platte petten voor heren vallen ook bij jongeren in de smaak en ook vrouwen hebben de flat cap pet volop ontdekt. En wij merken dat de flatcaps voor dames volop in opmars zijn. Zowel onze flatcaps voor heren als flat caps voor dames kunnen dagdagelijks gedragen worden. En wij hebben voor alle seizoenen platte petten. Zoekt u een frisse flat cap pet voor de lente/zomer of wilt u een platte pet voor heren voor de herfst/winter? Bent u gek van corduroy platte petten voor heren of een échte opa pet met visgraat motief? U vindt al deze platte petten bij ons.

Waarom kiezen voor platte petten?

Dames en heren platte petten zijn onze specialiteit. Platte petten voor heren bestaan al lang en ze zullen nog heel lang bestaan. Een platte pet heeft iets bijzonders. Vroeger werden deze opa petten inderdaad hoofzakelijk door ouderen heren gedragen. Tegenwoordig zijn deze ouderwetse petten ook bij jongeren zeer geliefd. Ook dames die van platte petten houden, gaan voor dezelfde modellen als de flatcap voor heren. Flat petten zijn in allerhande materialen te verkrijgen: wollen Engelse petten, katoenen flatcaps, polyester flat petten of platte petten die gemaakt zijn uit een samenstelling van verschillende materialen. Deze ouderwetse petten zijn ook in leer te verkrijgen. Een stoere leren flat cap pet geeft een heel ander cachet aan uw kleding dan bijvoorbeeld een linnen platte pet. Daarnaast bieden wij de opa petten aan in diverse uitvoeringen: unicolor, ruitmotieven, blokken of streepjes bijvoorbeeld. Bekijk ook de details van elke flatcap pet. Wij hebben Engelse petten waarbij het klepje een andere kleur heeft. En kijk ook eens naar de typische knop bovenop de platte pet. Dit is zo typisch voor Engelse petten. Details geven aan onze opa petten nog meer cachet. Doordat wij bij Hatland zoveel variatie hebben in onze platte petten, kiest u eenvoudig die flat pet die bij u past. U stemt uw platte pet af op uw kledij, op het weer van die dag of gewoon op de stemming waarin u bent.

Pittige, moderne, trendy of ouderwetse petten voor dames en heren

Vroeger droegen uitsluitend heren platte petten, nu zien we meer en meer de platte pet ook bij dames verschijnen. Daardoor is onze collectie flat petten sterk uitgebreid. Een flatcap voor heren wordt vaak gekozen om zijn functionele taak. Een flatcap in een wollen stof houdt u lekker warm. Daarentegen wordt een flatcap door dames bewust gekozen voor de uitstraling. We merken dat platte petten aan dames een pittige stoere uitstraling geeft. Toch is een flatcap bij dames nog altijd elegant en stijlvol.

Kleuren kiezen en combineren met uw outfit

Net als bij onze hoeden en onze mutsen, bieden wij heren platte petten en flatcaps voor dames aan in alle mogelijke kleuren. Kiest u een flatcap voor heren in stoere kleuren zoals grijs, zwart en bruin? Of zoekt u een flatcap voor dames in pittig oranje, geel of groen? En misschien wilt u wel een zeer bijzondere flatcap voor dames in de kleur roze? Die hebben wij ook.

Een flatcap kopen bij Hatland

Als u een platte pet voor dames of een flatcap voor heren zoekt, neem dan rustig de tijd. Of misschien wilt u inderdaad voor uw opa een pet en wilt u gewoon deze originele ouderwetse pet voor hem kiezen. Elke platte pet voor dames is een pareltje, onze heren platte petten stralen klasse uit. Ons assortiment platten petten voor heren en flatcaps voor dames is enorm gevarieerd. Wij ontwerpen nog altijd nieuwe Engelse petten. Onze flat cap petten worden telkens weer verbeterd. Onze collectie platte petten verandert dan ook elke dag. Hou onze website en ons aanbod flatcaps goed in het oog. Als u voor de charme van een van onze Engelse petten bent gevallen, dan bestelt u eenvoudig uw platte pet voor heren of voor dames online. En wilt u nog extra informatie ronde onze mooie ouderwetse petten? Dan zal onze specialist in flat petten u er alles over vertellen. Wij staan voor u klaar om u te helpen om de juiste platte pet voor dames of flatcap voor heren uit te kiezen.