Filter

XL (60 - 61 cm)

Er zijn 96 producten.

Item 1-50 van 96 in totaal item(s)

Een grote maat pet nodig? Petten maat XL!

Wanneer uw hoofdomtrek groter is betekend dit ook dat u een grote maat pet nodig heeft. De maat XL is dan wellicht geschikt voor u. De omtrek van een XL pet is 60 cm tot 61 cm. Wanneer u niet weet welke maat pet precies geschikt is voor u kunt u dit opmeten. Met behulp van een meetlint kunt u uw hoofdomtrek opmeten in centimeters.

Altijd uw maat pet op voorraad

Omdat Hatland de expert is op het gebied van hoeden en petten is er een ruim assortiment beschikbaar. De standaard maten van Hatland zijn te verkrijgen bij al onze petten. Van flatcap tot truckercap, Hatland heeft een breed assortiment aan petten. Hatland bied zowel petten aan met een dichte achterkant als een open verstelbare achterkant. De petten met een dichte achterkant hebben een vaste maat variërend van maat S t/m XXL. De open petten met een verstelbare sluiting zijn aan te passen aan uw hoofdmaat. Deze petten worden ook wel one size petten genoemd en zijn geschikt voor iedereen!

Zonneklep, zomer pet of een winter pet van Hatland?

Een pet word vaak in verband gebracht met warm weer en de zon. Dat is natuurlijk niet gek als je bedenk dat de pet oorspronkelijk is bedacht ter bescherming van de zon. Maar de pet heeft zich in vele vormen ontwikkeld. Naast de zomer petten zijn er ook winter petten beschikbaar. De winter pet houd jouw hoofd warm en heeft een zonneklep tegen de straling van de zon. De zomer petten hebben bijvoorbeeld een UPF50+ functie tegen de straling van de zon. Naast de UPF50+ bescherming zijn er nog vele andere speciale eigenschappen bij de petten collectie van Hatland. Heren pet maat 60 of heren pet maat 61 nodig? Maat XL is de maat voor u. Liever een hoed in plaats van een pet? Ook die zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen.