Houd je hoofd koel deze zomer met Hatland Cooldown

- Categorieën: Cooldown , UPF50+

Ben jij over het strand aan het wandelen of geniet je van een fietstocht en heb jij snel last van de warmte? Dan heb je geluk want Hatland heeft de verkoelende tip voor jou!

Met een Hatland Cooldown hoed of pet houdt je je hoofd koel. het unieke verkoelende systeem in deze hoeden en petten verkoelt je hoofd tijdens warme dagen en versnelt je herstel na fysieke inspanningen. Hoe cool is dat? 

Hoe werkt Cooldown precies?

Verwijder de patch uit je Hatland Cooldown hoed of Hatland Cooldown pet en dompel deze 1 tot 2 minuten onder in koud water. Wring voorzichtig het water uit de patch. Doe de patch weer terug in je hoed of pet middels het klittenband. Hiermee wordt je hoed of pet voor 5 tot 10 uur verkoeld en als het nodig is kan je het proces weer herhalen. Voor het beste resultaat moet je de patch 1x dompelen en drogen voor gebruik. Gebruik jij je hoed of pet intensief? Geen probleem! Je kan de patch voorzichtig wassen in een lichte handwas met een milde zeep. Laat de patch een tijdje drogen en hij is weer fris voor gebruik.

Bescherm je hoofd tegen UV straling met UPF50+

Je houdt met onze Cooldown collectie niet alleen je hoofd koel maar beschermt jezelf ook tegen schadelijke UV straling. Onze hoeden en petten hebben een UW werende factor van maar liefst 50+. Hiermee wordt maar liefst 98% van de schadelijke straling tegengehouden. Dat is fijn of niet? Nu kan jij goed beschermt de zon in!

Deel dit bericht

Voeg een reactie toe